x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 5 miri celebri care au gresit in ziua nuntii GALERIE FOTO

5 miri celebri care au gresit in ziua nuntii GALERIE FOTO

de Cosmina Stoicescu    |    08 Aug 2012   •   13:58
5 miri celebri care au gresit in ziua nuntii GALERIE FOTO

Si vedetele merg la altar, fac nunti de sute de mii de euro, dar si ele fac greseli in alegerea vestimentatiei pentru cea mai importanta zi din viata lor. Stilista Adina Buzatu a comentat pentru jurnalul.ro tinutele a 5 cupluri celebre care anul acesta si-au pus pirostriile.

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo
Frumusetea Nicoletei ne duce cu gandul la legendarele Gina Lolobrigida si Sophia Lauren. Totusi, decolteul este mult prea amplu, iar voalul ar fi arãtat mai bine, dacã era confectionat dintr-un tul mat.
EL : Costumul este cel putin o mãsurã mai mare! De asemenea si cãmasa vizibil "lejerã" in zona gulerului. Alegerea unei veste nu ar fi fost gresitã atata timp cat nu ar fi fost folositã acea tesãturã, iar reverul sacoului nu ar fi fost atat de adanc. Ceea ce poartã la gat meritã ignorat!

Dana Rogoz si Radu Dragomir
Dana are o rochie diafanã, potrivitã personalitãtii ei. Buchetul delicat din mãrgãritare completeazã armonios look-ul.
EL : Costumul este masura nepotrivitã si acest lucru poate fi vãzut in lãrgimea excesivã a manecii de la jachetã si la lungimea incorectã a pantalonilor. Alegerea pantofilor intr-o nuantã de maron nu ar fi fost gresitã dacã ar fi ales un ton mai inchis, chocolate. Imprimeul comun al batistei cu papionul este neinspirat si demodat.

Elena Gheorghe si Cornel Ene
Elena are o rochie frumoasã care ii scoate in evidentã linia umerilor si finetea taliei. Plasarea cocului si a voalului este mult prea sus!
EL : Un smoking frumos, se vede calitatea tesãturii si a croiului. Desigur, dacã se respecta si lungimea corectã a pantalonilor era o aparitie impecabilã.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Tot ce se poate ca aceastã nuntã sã fi avut o temã pentru cã ceea ce poartã cei doi par mai mult niste costumatii decat tinute vestimentare actuale. El poate fi plasat in perioada prohibitiei, iar ea in anii '80.

Pepe si Raluca Pastrama
Prin aparitia ei, Raluca etaleazã o frumusete specialã conferitã de maternitate, iar accentul de senzualitate este dat de alegerea unei nuante de rosu aprins a rujului, in ton cu buchetul.
EL: Faptul cã a optat pentru un dinner jacket il scoate din tiparele clasice ale mirilor de la noi. Croiala impecabilã si accesorizarea potrivitã ne-au arãtat si o altã fatã a lui Pepe, cea de dandy modern.

×