x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 5 stiluri de jachete de toamnă pe care toți bărbații ar trebui să le dețină

5 stiluri de jachete de toamnă pe care toți bărbații ar trebui să le dețină

09 Sep 2022   •   15:14
5 stiluri de jachete de toamnă pe care toți bărbații ar trebui să le dețină

Vrei să știi secretul ținutelor de tranziție?

Îmbrăcămintea de tranziție este adesea trecută cu vederea toamna, dar nu ar trebui. Oamenii sunt atât de obsedați să rămână vara, încât se îmbracă subțire și ajung să le fie frig.

 

Îmbrăcămintea de tranziție este adesea trecută cu vederea toamna, dar nu ar trebui. Oamenii sunt atât de obsedați să rămână vara, încât se îmbracă subțire și ajung să le fie frig. Ori asta, ori merg optează pentru o haină de iarnă care este exagerată pentru temperaturile în schimbare.

 

Soluția: investește într-o jachetă de tranziție testată, construită pentru condițiile de toamnă. Vorbim de greutate medie și lungime scurtă. Bifează toate informațiile de mai jos și vei trece cu stil această toamnă și nu numai. Curios? Iată câteva dintre modelele noastre preferate de jachete de toamnă pentru a le lua în considera.

 

Geaca de piele întoarsă

 

Vrei să dai instantaneu unei ținute o notă de clasă, rafinament și scop? O jachetă din piele întoarsă este ceea ce ai nevoie. Această opțiune de îmbrăcăminte exterioară de lux este perfectă pentru a adăuga textură ținutelor tale și pentru a ridica cu ușurință chiar și cel mai simplu aspect.

 

Există o mulțime de stiluri de jachete barbati din piele întoarsă din care să alegi. Majoritatea modelelor sunt atemporale și versatile. O jachetă din piele întoarsă merge la ținutele casual și oferă aspectului mai inteligent o notă elegantă și contemporană. Optează pentru o culoare clasică, cum ar fi bleumarin, maro sau bej, și o vei putea combina cu orice, de la tricouri și blugi până la pantaloni în carouri.

 

Pentru un buget redus, există o mulțime de opțiuni decente de geci barbati din piele artificială, dar întotdeauna este cel mai bine să te informezi înainte de a cumpăra și să te asiguri că materialul se simte și arată realist. Dacă alegi o geacă din piele naturală, asigură-te că utilizezi un protector pentru piele întoarsă pentru a o proteja împotriva oricăror averse neașteptate.

 

Jacheta din denim

 

Jacheta din denim este o legendă Se încadrează confortabil sub un pardesiu, dar suficient de robustă pentru a servi ca strat exterior, este perfectă pentru vremea schimbătoare de toamnă și probabil că o vei folosi și primăvara, și vara, și toamna și iarna.

 

Stilul nostru preferat va fi întotdeauna o jachetă din denim brut. Este o îmbrăcăminte clasică cu un aspect elegant de la mijlocul secolului, care se îmbunătățește cu fiecare purtare și se potrivește cu aproape orice. Este o piesă obligatorie în ochii noștri și una dintre cele mai bune jachete de toamnă care există.

 

Poart-o peste un tricou alb cu pantaloni crem și o pereche de Converse, sau îmbracă-te cu o parka și tricotaje în zilele mai reci.

 

Jacheta de aviator

 

Proiectată inițial pentru a le menține piloților militari căldura la altitudini mari, acest articol vestimentar favorit s-a integrat complet în viața civilă. Are gât rotund, lungime decupată, manșete, tiv și fermoar în față. Versiunile clasice sunt realizate din țesătură de nailon strălucitoare și au un buzunar cu fermoar pe mânecă.

 

În mod tradițional, o jachetă de aviator este cel mai bine purtată lejer cu lucruri precum blugi și tricouri simple. Cu toate acestea, există opțiuni de lux care fac posibilă stilul ei într-o manieră mai elegantă. Pentru aceasta, optează pentru un material premium precum piele de căprioară sau piele într-o culoare închisă și combină-l cu pantaloni din stofă, tricotaje și încălțăminte business casual.

 

Jacheta pentru vânt

 

O jachetă de vânt este o opțiune sportivă de toamnă care este funcțională și poate arăta grozav. Tendința în curs de desfășurare a echipamentelor tehnice, pentru outdoors, a adus acest stil din nou în lumina reflectoarelor, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care caută o jachetă practică de tranziție.

 

Acest tip de geacă nu este deosebit de versatilă când vine vorba de styling. Ea are un stil casual și este cel mai bine de evitat atunci când porți haine cu croială complexă sau smart casual. Rămâi la îmbrăcămintea sport, adică piese inspirate pentru aer liber și alte haine de weekend.

 

Jacheta din lână

 

Un alt tip de geacă care a fost reînviată datorită anotimpului este fleece-ul sau jacheta din lână. Versiunile groase au zburat de pe rafturi ca mitralierele de câțiva ani, multe case de modă au lansat propria lor interpretare. Versiunile de epocă ale acelei geci sunt multe.

 

Ne place fleece-ul pentru că adaugă textură ținutelor și este excelent pentru ținute stratificate. De asemenea, este confortabil și ideal pentru acele zile de toamnă când vremea nu este nici caldă, nici rece. Este surprinzător de versatil și atunci când vine vorba de styling, dar ne place cel mai mult cu piese clasice de exterior, cum ar fi pantaloni cargo, cizme de lucru și jachete de puf.

Vrei sa citesti si despre istoria gecii de piele?

×