x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 5 tipuri de geci care te vor ajuta să rămâi în tendințe

5 tipuri de geci care te vor ajuta să rămâi în tendințe

28 Feb 2022   •   10:49
5 tipuri de geci care te vor ajuta să rămâi în tendințe

Fiecare bărbat modern trebuie să dețină în garderobă mai multe geci, potrivite pentru diverse ocazii. Fie că ai nevoie de o geacă din denim sau piele pentru zilele călduroase de toamnă, o jachetă de tranziție pentru sezonul răcoros sau o geacă de iarnă, alegerea trebuie să fie una care să îți scoată în evidență trăsăturile și să te mențină fashion.

Geci din denim

Geaca din denim reprezintă o piesă atemporală, ce probabil nu se va demonda niciodată. Este ideală atât pentru perioada de primăvară, cât și pentru cea de toamnă. Alege jachete bărbați oversize și integrează-le în ținutele de iarnă, peste pulovere sau hanorace. Albastre, gri, albe, negre, fiecare geacă din denim își va găsi locul în outfit-urile zilnice. 

Geci de piele

Alături de gecile din denim, gecile din piele au rămas și ele în atenția iubitorilor de frumos și vor rămâne probabil pentru totdeauna. Modelele extrem de versatile pot fi purtate în orice ținute, indiferent de anotimp. Geaca neagră de piele este de departe printre cele mai îndrăgite modele, fiind ușor de purtat practic cu orice piese vestimentare. 

Geci parka de iarnă

Din toată colecția de geci, nu poate lipsi o jachetă parka. Parka este o piesă vestimentară apărută de câțiva ani, ce a fost rapid adoptată de toată lumea. Cu un aspect ingenios și un grad ridicat de confort, parka face parte din categoria gecilor must-have în garderoba unui bărbat. Optează geci de iarnă bărbați colorate sau simple, cu glugă și blană pentru un aspect mai deosebit și poartă-le cu stil în ținutele de iarnă.

Jachete matlasate

Jachetele matlasate nu ar trebui nici ele să lipsească din garderobă. Varietatea mare de modele le face perfecte atât pentru primăvară-toamnă, cât și pentru sezonul de iarnă. Confecționate din materiale adesea sintetice, acestea sunt perfecte pentru menținerea unui grad ridicat de confort și căldură. În funcție de model, acestea se integrează perfect în ținute sport, casual sau chiar elegante. De regulă, jachetele matlasate nu urmează un croi oversize, tocmai de aceea sunt perfecte dacă ai un corp bine lucrat și dorești să-l pui în evidență.

Jachete softshell

Perfecte pentru activitățile în aer liber, jachetele softshell vor reuși să îți vină în ajutor atunci când pleci în drumeții sau când vremea nu este tocmai favorabilă. O astfel de jachetă îți va oferi protecție împotriva vântului, impermeabilitate, un grad ridicat de respirabilitate și rezistență, indiferent de conțiile climatice. Se regăsesc într-o varietate de culori, perfect adaptabile pentru fiecare stil și preferințe vestimentare în parte. 

Sursa de imagine:
RossHelen / Shutterstock.com

 

×