x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 7 obiecte vestimentare pe care să le incluzi în garderoba ta toamna aceasta

7 obiecte vestimentare pe care să le incluzi în garderoba ta toamna aceasta

30 Oct 2023   •   10:45
7 obiecte vestimentare pe care să le incluzi în garderoba ta toamna aceasta
Sursa foto: Unsplash.com

Odată cu sosirea toamnei, și garderoba suferă modificări, pentru că hainele subțiri, de vară, sunt înlocuite de cele călduroase. Chiar dacă vara pare un anotimp mai ofertant în ceea ce privește asortarea pieselor vestimentare, iar hainele subțiri sunt, negreșit, mai comode de purtat, și toamna poți să îți compui diferite ținute, în funcție de dispoziție și de locul în care mergi.

Totuși, există câteva elemente de bază pe care ar fi recomandat să le ai în garderoba ta toamna aceasta, astfel încât, atunci când îți vine în minte întrebarea Cu ce mă îmbrac astăzi?, lucrurile să fie mai simple și să știi ce să porți, în ce combinații, fără să stai minute întregi în fața dulapului și să nu ai idei.

1. Încălțăminte comodă

Balerinii și pantofii pot fi înlocuiți cu o pereche de botine cu toc. Important este să alegi o pereche comodă și, în general, recomandat ar fi ca acestea să aibă culoarea neagră, pentru că astfel pot fi mai ușor asortate cu alte piese din garderoba ta.

2. Pulovere colorate

Într-o zi friguroasă, un pulover colorat și călduros poate fi cea mai bună idee, mai ales dacă acesta este fabricat dintr-un material calitativ, moale, care se așază și se simte bine pe corp, precum e lâna sau bumbacul. Puloverele pot fi purtate atât în ținute elegante, cu fuste și rochii, cât și în ținute casual, potrivindu-se de minune cu o pereche de blugi simpli.

3. Un trenci

Dacă vrei ca toamna aceasta să îți creezi ținute elegante, atunci achiziționează-ți un trenci. Acesta este călduros, versatil și poate fi purtat cu ușurință în diferite combinații. Iar dacă îți dorești să poți fi mai adaptabilă atunci când vine vorba de construirea unor ținute, atunci poți să îți completezi garderoba și cu o geacă de piele.

4. Blugi

Blugii sunt o piesă de vestimentație care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta în niciun anotimp. Astfel, o pereche de blugi albaștri și o pereche de blugi negri pot să te ajute să creezi atât ținute casual, cât și ținute elegante. Important este cu ce îi asortezi în partea de sus - fie cu un pulover colorat sau simplu, fie cu o cămașă. De asemenea, combinația dintre  o pereche de blugi, trenci și botine cu toc poate fi extrem de reușită, atât timp cât alegi culorile potrivite.

 

5. Cămăși

Dacă, în general, cu un pulover poți crea o ținută casual, cămășile sunt mai potrivite atunci când trebuie să te duci la birou și vrei să te îmbraci în ceva elegant. Acestea se potrivesc de minune cu blugi și cu o pereche de botine și este recomandat să ai și o cămașă albă, simplă, în garderoba ta, pentru că aceasta este versatilă și o poți folosi în diferite ținute, fie cu un sacou, fie, în zilele friguroase, cu un pulover pe deasupra.

6. Cardigan

Cămășile, în general, cele albe, pot fi asortate cu ușurință un cardigan. Fie că alegi un cardigan colorat sau în culori neutre, fie lung sau scurt, acesta se potrivește foarte bine cu o pereche de blugi și cu o cămașă (în general, albă și simplă) sau, dacă e mai cald afară, cu un tricou.

7. Un fular colorat

Nu în ultimul rând, zilele colorate de toamnă cer accesorii colorate. Un fular colorat nu numai că îți va ține de cald, dar acesta va fi și de ajutor în conturarea unei ținute perfecte, adaptate vremii de afară. Asigură-te doar că îți asortezi fularul cu celelalte piese vestimentare din ținuta ta.

Este important să îți achiziționezi câteva obiecte vestimentare versatile, pe care să le poți adapta cu ușurință în funcție de ținutele pe care vrei să le creezi și de vremea de afară. Astfel, chiar dacă vei avea în garderobă piese simple, le vei putea asorta și le vei putea combina diferit, în funcție de inspirație.

×
Subiecte în articol: garderoba ținute de toamnă