x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 7 parfumuri dulci recomandate de experți

7 parfumuri dulci recomandate de experți

de Anastasia Paul    |    21 Dec 2023   •   19:30
7 parfumuri dulci recomandate de experți
Sursa foto: Hepta

Parfumurile dulci adaugă o notă încântătoare rutinei tale zilnice, devenind marca ta personală. Descoperirea celui mai bun parfum dulce îți sporește încrederea deoarece știi că miroși delicios la fiecare pas.

Lucrul fantastic despre parfumurile dulci este capacitatea lor de a rezista pe tot parcursul zilei, lăsând o urmă subtilă în  urma ta. Efectul de lungă durată este o surpriză plăcută care te face să te simți proaspăt.

Te poartă cu gândul la magazinele de bomboane și grădinile cu flori, emanând o aură de bucurie pură și feminitate. Dar cu atât de multe arome de zahăr, alegerea celui mai bun pentru tine te  poate copleși.

Acest ghid te va ajuta să navighezi în lumea parfumurilor dulci și să-l descoperi pe cel perfect:

1. Yves Saint Laurent, Black Opium, Eau de Parfum
Acest parfum se ridică la înălțimea așteptărilor. Cu note de cafea neagră, acesta este parfumul pentru tine. Dar nu te lăsa păcălită, acest parfum este incontestabil dulce, cu adaosuri îmbătătoare, precum vanilia și florile albe.  Sticla este neagră, cu un strop de roz.

2. Kilian Love, Don’t Be Shy Extreme, Eau de Parfum
Experții se bucură și de acest amestec dulce de la Kilian. Această nouă lansare, în ediție limitată, este o versiune mai intensă a parfumului Kilian, preferat al Rihannei, apelând la note mai puternice de trandafir și floare de portocal pentru o interpretare mai clară a clasicului ultra-dulce. Acest parfum este o capodopera. Mirosul de trandafir este perfect realizat.

3. Kayali Vanilie
Acest parfum de vanilie este pur și dulce, fără a fi grețos. Este parfumul perfect de vanilie, nu prea dulce. Este mai puțin puternic până la sfârșitul zilei, dar rezistă. Vanilla de Kayali este descris ca un parfum gurmand cald și dulce. Are note de orhidee de vanilie, lemn de chihlimbar și absolut Tonka. Miroase dulce (într-un mod care nu este copleșitor), dar sofisticat. 

4. Chanel Coco Mademoiselle, Eau de Parfum
Dacă Chanel No. 5 este prea copleșitor, această ceață caldă și florală este o alternativă excelentă... Aroma Coco Mademoiselle te face să te îndrăgostești din momentul în care o deschizi. Oferă o senzație de libertate și independență. Este o aromă cu adevărat rafinată. Aș spune că este o aromă captivantă. Cred că este unul dintre acele parfumuri pe care le plac tuturor.

5. Maison Margiela Replica, Eau de Toilette, Springtime In A Park
Maison Margiela a surprins cu adevărat primăvara cu acest parfum. Parfumul fructat-floral include mirosuri de pere suculente, lacramioare și coacăze negre, lăsând un miros proaspăt și captivant. Sticla este concepută pentru a imita aspectul unui borcan de farmacie. În scopul de a capta căldura și optimismul primelor zile ale primăverii, acesta este un parfum floral luminos, cu o prospețime fructată aproape efervescentă.

6. Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ’68 Beija Flor

Acest parfum miroase a vacanță, cu aromă de vanilie și tonuri dulci de fistic. Un parfum grozav de zi cu zi. Creatorii iconicului Bum Bum Cream oferă o aromă de lungă durată care  amintește de o zi fierbinte de vară. Este practic o vacanță cu miros dulce într-o sticlă.

7. Dolce & Gabbana Dolce Garden, Eau de Parfum
Un strop din acest parfum dulce și floral te va transporta în grădinile siciliene care i-au inspirat concepția. Are un parfum foarte floral la început și apoi fructate. Foarte ușor, dar durează ore întregi, notează studyfinds.org.

 

 

×
Subiecte în articol: parfumuri dulci