x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cadouri de casă nouă pentru o femeie: de la electrocasnice la lenjerii de pat

Cadouri de casă nouă pentru o femeie: de la electrocasnice la lenjerii de pat

26 Noi 2021   •   12:47
Cadouri de casă nouă pentru o femeie: de la electrocasnice la lenjerii de pat

În viața fiecărei femei, momentul cumpărării unei case este cu adevărat foarte important, un moment de tranziție care presupune schimbări intense și care tocmai din acest motiv merită sărbătorit. Dacă o femeie pe care o cunoști bine tocmai și-a cumpărat o casă, mai devreme sau mai târziu vei primi o invitație la cină sau la o petrecere de deschidere. Încearcă să fii pregătit pentru acest eveniment cumpărând ceva foarte frumos pentru această femeie.

 

Habar nu ai ce cadou să alegi? Ești în locul potrivit. Mai jos îți oferim câteva idei de cadouri perfecte pentru o femeie care și-a cumpărat o casă.

 

Cele mai bune aparate electrocasnice

 

O femeie care tocmai și-a cumpărat o casă are nevoie cu siguranță de multe electrocasnice, mici ajutoare în treburile casnice care de-a lungul anilor au devenit cu adevărat tehnologice de top și au un design avangardist. Poți alege aparatul de cafea, un robot de bucătărie, poate o mașină de făcut pâine, sau un multicooker. Un mixer și cuptorul cu microunde sunt și ele o idee excelentă, ca să nu mai vorbim de cuptorul electric adesea subestimat, dar foarte util, mai ales pentru încălzirea micului dejun sau a pâinii.

 

În ultima vreme, centrifugele și storcătoarele de fructe sunt foarte la modă, ca să nu mai vorbim de ceainicele electrice și prăjitoarele care lasă și desene amuzante pe pâine. Alternativ, poți alege o mașină de spălat, uscător, mașină de spălat vase, un frigider nou și frumos, cu un design grozav și foarte spațios sau un aspirator. Și ce zici de un fier de călcat nou cu adevărat profesionist și care economisește timp?

 

Poți alege și electrocasnice care permit menținerea constanța potrivită în casă, precum, de exemplu, aparatul de aer condiționat sau ventilatorul.

 

În sfârșit, trebuie să ne amintim de toate acele mici instrumente concepute special pentru frumusețea fiecărei femei, precum uscătorul de păr, epilatorul sau placa de îndreptat părul.

 

Lenjeria de pat: un cadou pe care fiecare femeie îl iubește intens

 

Femeile acordă o mare atenție alegerii celor mai bune lenjerii de pat pentru casă - lenjerii care trebuie să fie stilate, elegante și bine făcute. Te sfătuim să alegi un set de lenjerie pentru pat sau o cuvertură de pat prețioasă pentru o femeie care și-a cumpărat recent o casă. Îți recomandăm să intri pe https://www.calaexclusive.ro/. Chiar și o pătură de lână poate fi o alegere excelentă, o pilota sau o plapumă drăguță. Un set de prosoape pentru baie și inevitabilul halat de baie sunt, de asemenea, idei de cadouri la fel de excepționale.

 

Îți reamintim că și covoarele sunt incluse în această categorie: poți alege un covor frumos pentru sufragerie sau dormitor, un covor pentru bucătărie care protejează podeaua de apă și orice stropire, un covor pentru baie. Chiar și un preș care să fie așezat în fața ușii de la intrare poate fi o idee de cadou excelentă: trebuie doar să alegi o variantă elegantă și serioasă, sau ironică și distractivă în funcție de personalitatea celei care îl va primi cadou.

 

Dacă bucătăria este regatul femeii respective

 

Femeii căreia trebuie să-i oferi un cadou adoră să fie toată ziua în bucătărie, pregătind delicatese de tot felul pentru toți oaspeții ei? Așadar, poți alege câteva cadouri pentru bucătărie. Printre cele mai bune idei se numără evident seturile de oale sau tigăi, tăvi, plăci de tăiat, cuțite speciale și așa mai departe.

 

De asemenea, poți alege cadouri de decor din domeniul bucătărie precum fețe de masă, seturi de pahare, căni și farfurii și tacâmuri.

 

Oferă-i accesorii de mobilier

 

Printre cele mai bune idei de cadouri pentru o femeie care și-a cumpărat o casă ne amintim de accesoriile de amenajare care îi permit să facă fiecare ambient mai personal, intim și primitor.

 

Poți alege un tablou, chiar și în varianta pe pânză bineînțeles, un imprimeu, o ramă cu o fotografie sau poți opta pentru iluminare: un candelabru bine realizat este întotdeauna un cadou bine apreciat, la fel ca o lampă de masă sau o lampă de citit.

 

Ce spui despre un ceas de perete? Astăzi sunt la modă cele mari care acoperă un perete în întregime sau cele adezive care nu necesită găuri în pereți.

 

Pentru a personaliza casa și a o face și mai primitoare decât este deja, de multe ori accesoriile de mobilier despre care tocmai am povestit nu sunt suficiente. De asemenea, este nevoie de ceva care să îți permită să creezi atmosfera potrivită, cum ar fi, de exemplu, un difuzor de atomoterapie excelent sau un set de lumânări parfumate. Sunt cadouri pe care femeile le apreciază foarte mult, pentru că le permit să ofere căldură și un parfum îmbietor casei lor și să creeze din când în când momente de relaxare cu adevărat excepționale.

 

Idei de cadouri pentru grădina

 

Casa are o grădină frumoasă în care să-și petreacă zilele și poate chiar să ia prânzul și cină cu prietenii și rudele? Există atât de multe idei de cadouri din care le poți alege precum, de exemplu, un grătar drăguț cu un set de accesorii și un cărucior de mâncare care îi permite să ducă cu mai multă ușurință tot ce ar putea fi util în grădină.

 

Chiar și un kit de grădinărit este o idee excelentă de cadou sau mobilier de exterior, cum ar fi o canapea de exterior sau un leagăn de grădină.

 

Plante de interior, de grădina și de balcon

 

Sunt atât de multe plante încât cu greu te poți decide pe care să le cumperi unei femei care tocmai și-a cumpărat o casă. Să știi că este un cadou care, te putem asigura, va fi mereu binevenit. Pentru a nu da greș, poți alege o plantă de apartament, dar dacă știi că casă are și balcon sau grădină, poți opta și pentru plante de exterior.

 

Alternativ, un ghiveci pentru plante este, de asemenea, o alegere bună, mai bună dacă este de design și de mare valoare.

 

 

×