x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cadouri potrivite pentru barbati, indiferent de ocazie. Ce bauturi oferim in dar si cum le alegem?

Cadouri potrivite pentru barbati, indiferent de ocazie. Ce bauturi oferim in dar si cum le alegem?

29 Apr 2021   •   13:40
Cadouri potrivite pentru barbati, indiferent de ocazie. Ce bauturi oferim in dar si cum le alegem?

A face un cadou unui barbat, oricat de bine l-ai cunoaste, poate fi o provocare destul de mare. Cadoul pe care il alegem trebuie sa se adapteze gusturilor, ocaziei si personalitatii celui care il primeste, fie ca vorbim despre un apropiat (tata, frate, partener, prieten), fie despre o cunostinta. Iar o bautura fina, cu personalitate, poate fi cadoul perfect atat pentru un barbat pe care il cunoastem bine, cat si pentru un sef sau un partener de afaceri.

Rom, whisky sau coniac?

Pentru un barbat care apreciaza lucrurile de calitate, o sticla de rom, de whisky sau de coniac reprezinta cadouri cu care nu aveti cum sa dati gres. Puteti opta pentru o sticla de rom Diplomatico, ce poate fi consumat atat sec, cat si in cocktailuri, pentru un whisky Glenfiddich sau o sticla de Chivas Regal. Desigur ca acestea sunt doar cateva sugestii, dar la FineStore gasiti o selectie mult mai ampla de sortimente de bauturi, daca cel caruia vreti sa ii faceti un cadou apreciaza altfel de bauturi, precum gin, vodca, brandy sau bauturi traditionale.

Vin sau sampanie? Care cadou este mai potrivit?

Daca vreti sa alegeti un cadou potrivit pentru un barbat care sarbatoreste un eveniment special, o sticla de vin de calitate sau chiar o sampanie poate fi alegerea potrivita.

Vinuri romanesti de calitate, obtinute din struguri din podgorii renumite, sau vinuri de import, ce pot oferi consumatorilor adevarate calatorii senzoriale in viile Frantei, Italiei sau Portugaliei, oricare dintre ele va fi o alegere inspirata.

Pentru o persoana care apreciaza vinul rose, o sticla de vin Mateus, demisec, reprezinta o alegere inspirata. Pentru domnii carora le plac vinurile de calitate, o sticla de Negru de Purcari, denumit de producatori ”regele vinurilor de Purcari”, este o idee de cadou care va fi apreciata la adevarat valoare.

In schimb, atunci cand alegeti un cadou pentru un colaborator, client sau partener de afaceri, un vin alb de Purcari poate fi cadoul cu care sa faceti o impresie buna. Un vin seducator, maturat timp de 6 luni, care poate fi savurat ca aperitiv sau alaturi de un platou de branzeturi – albul de Purcari este o alegere excelenta pentru a fi oferit cuiva care apreciaza lucrurile de calitate.

Indiferent ce ati alege, FineStore vine in intampinarea nevoilor voastre cu o gama ampla de recomandari si de produse. Iar daca vreti sa oferiti un dar cu adevarat deosebit, la categoria cosuri cadou gasiti o multime de sugestii in acest sens.

 

 

×