x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Care sunt cei mai la modă pantofi de damă?

Care sunt cei mai la modă pantofi de damă?

25 Ian 2022   •   19:37
Care sunt cei mai la modă pantofi de damă?

Este greu să îți imaginezi cum ai trăi fără pantofi, și pe bună dreptate. Istoria ne spune că primii pantofi, sau mai exact primele piese care se foloseau pentru a proteja piciorul, pentru că erau mai degrabă strămoșii pantofilor, au fost folosiți în urmă cu aproximativ 40.000 de ani.

Materialele folosite pentru crearea încălțămintei erau de obicei alese în funcție de resursele găsite în zona, dar de obicei piele și paie sau lemn. Dacă în perioada antică pantofii erau gen sandale sau flip-flops, ulterior au început să se producă și cei închiși, care protejau mult mai bine piciorul. La începutul secolului al XVI-lea pantofii de damă și cei de bărbați erau la fel, nu existau diferențe în funcție de sex. În anii 1800 au început să se diferențieze papucii de damă de cei de bărbați, dar încă nu se diferențiau stângul de dreptul, aceștia fiind făcuți la fel. În zilele noastre există o varietate de papuci, de la încălțăminte de damă, bărbați și copii, la diferitele modele de pantofi, sandale, pantofi sport, ghete, cizme și chiar papuci de casă. Poți vedea pe https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/papuci-de-casa câteva dintre modelele în tendințe

Care sunt cele mai populare modele de încălțăminte de damă?

Doamnele sunt privilegiate când vine vorba de tipurile de încălțăminte făcute pentru ele. Pe lângă faptul că avem obiectele de bază de încălțăminte, adică pantofi, ghete, sandale, cizme, multitudinea de modele la fiecare din aceste tipuri este fabuloasă. Astfel, când vorbim de pantofi, știi ca sunt eleganți, cu talpa joasă sau toc și pantofi sport. Avem cizme, care, de asemenea, pot fi elegante, cu toc sau cu talpa joasă. Avem cizme de zăpadă și cizme de oraș. Designer-ii se întrec în a oferi doamnelor o varietate cât mai mare de material, culori și texturi pentru a fi siguri că ești mulțumită atunci când alegi să îți cumperi papuci.

Ce modele de încălțăminte purtăm în acest sezon?

Știi bine că fiecare sezon vine cu schimbări în trendurile din modă și este dorința fiecărei femei să fie la modă cu ceea ce poartă. Pe lângă piesele clasice, pantofi și ghete, simple, negre, în garderoba fiecărei femei există și piesele extraordinare, adaptate în funcție de sezon și trend. Se poartă foarte mult cizmele UGG, care sunt foarte călduroase și comode, ușor de asortat în orice ținută ai alege. De asemenea, cizmele cowboy se pot asorta unei ținute casual, potrivită pentru o ieșire în oraș. Dacă ți se potrivește un stil mai dur și mai puternic, poți miza pe ghetele rock. Accesorizate cu catarame sau fermoare și de obicei cu talpa mai groasă, acestea sunt în mare trend în acest sezon și pot fi purtate la diferite ținute. Bineînțeles că și încălțămintea sport este la mare căutare. Ai nevoie în primul rând pentru activitățile tale sportive, apoi pentru că este un tip de încălțăminte comod și necesar. Colecția de încălțăminte Puma este special dedicată persoanelor care au o viață activă și care se bucură de activități în aer liber, și vine cu o varietate de pantofi și ghete sport.

×