x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Care sunt cele mai în vogă modele de rochii ale verii?

Care sunt cele mai în vogă modele de rochii ale verii?

22 Iul 2021   •   11:52
Care sunt cele mai în vogă modele de rochii ale verii?

Piese de bază incontestabile din dressing, rochiile verii sunt cele mai frumoase și cele mai versatile. Sunt piese vestimentare de purtat fără moderație în această vară. Iată însă care sunt cele mai frumoase modele pe care trebuie să mizezi.

Modelele de rochii lungi. În această vară, rochiile sunt lungi, chiar foarte lungi. În acest sezon trebuie să le alegi fără mâneci, cu imprimeuri florale sau uni. Rochiile lungi, ultra fluide sunt cele care vor da impresia de libertate și de lejeritate. 

Rochiile cu imprimeuri florale. Imprimeurile sale sunt atât pline de prospetime, colorate, cât și cele mai vesele. Și te ajută să te bucuri de cele mai boeme și mai romantice ținute. 

Rochia tip portofel cu imprimeuri este o altă alegere bună pe care o poți face. Rochiile scurte sunt cele care pot crea o siluetă foarte feminină și echilibrată. Poți alege flori mai delicate sau flori maxi, detalii precum fundițele sau volănașele... chiar ai de unde alege!

Poți alege, de exemplu, florile maxi, perfecte pentru cea mai frumoasă rochie de plajă, de exemplu. Acest tip de rochie arată perfect cu o pereche de sandale fără toc, cu una cu platformă, dar și cu teniși albi, de ce nu.

Rochiile cu bretele fine sunt și ele foarte în vogă și potrivite pentru vară și plajă. Și sunt fără doar și poate cele mai lejere atunci când este foarte cald afară. 

Rochia cu volănașe este și ea indispensabilă din orice tip de dressing. Este o rochie romantică și plină de clasă care nu te va lăsa să treci neobservată. 

Rochiile șic, cu un stil natural sunt și ele foarte în vogă. Sunt cea mai bună alegere atunci când vine vorba despre rochii office. Poți alege astfel rochii tip creion cu imprimeuri florale, poți alege rochii midi în cloș sau rochiile tip sacou. 

Rochia tip cămașă este cea mai bună alegere pentru această vară, fără doar și poate. Culorile mai vii și mai puternice sunt cea mai bună alegere pe care o poți face. 

Să nu uităm nici de rochia de blugi, o valoare sigură din dressing. În acest an, mânecile bufante sau cu volănașe la mâneci sunt foarte în vogă. Și dacă le asociezi cu cele mai potrivite piese vestimentare, precum rochiile verii, vei obține cel mai atrăgător look. Cu bascheți sau cu sandale vei obține cele mai frumoase ținute de purtat peste tot. 

×