x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce cadou să îi faci partenerului de Valentine’s Day?

Ce cadou să îi faci partenerului de Valentine’s Day?

25 Ian 2022   •   20:36
Ce cadou să îi faci partenerului de Valentine’s Day?

Lipsa de inspirație poate fi inamicul numărul unu atunci când te afli în etapa de achiziționare a cadoului potrivit pentru partenerul de viață. Deși nu ar trebui să fie o activitate dificilă, se întâmplă deseori, mai ales când ți-ai epuizat toate ideile sau nu ai suficiente informații despre preferințele acestuia. Nu-i așa?

Ei bine, anul acesta îți propunem să alegi haine blană pentru bărbați pentru cadoul de Ziua Îndrăgostiților.

Hainele de blană sunt piese vestimentare impunătoare, care oferă un aspect elegant și de-a dreptul impresionant în orice context sunt purtate. Fiind disponibile într-o gamă atât de variată, cu siguranță vei găsi modelul potrivit pentru partenerul tău. De asemenea, poți completa cadoul cu un accesoriu din piele naturală. În general, bărbații preferă cadourile utile. Astfel că, poți alege întotdeauna portofele bărbați, curele din piele naturală, jachete sau alte produse practice pe care să le oferi cadou.

 

Dacă îți surâde ideea de a cumpăra o haină de blană pentru cadoul de Ziua Îndrăgostiților, iată la ce trebuie să fii atentă atunci când faci achiziția propriu-zisă:

  • Tipul de blană

Blănurile naturale provin de la zeci de animale, fiecare având caracteristici specifice. Se diferențiază în funcție de grosimea firelor de păr, lungimea acestora, greutatea și densitatea blănii. Bineînțeles, ai grijă să cumperi o blană naturală, nu una artificială. Sunt producători care imită foarte bine blana naturală, însă poți verifica autenticitatea materialului prin mai multe modalități. Cel mai la îndemână, este să verifici dacă firele reacționează la curentul de aer atunci când plimbi mâna deasupra blănii. Dacă nu se întâmplă nimic, atunci blana este artificială.

  • Calitatea blănii

La acest capitol includem rezistența și croiala hainelor de blană. Există anumite tipuri de blană care sunt mai rezistente în timp datorită grosimii. Se spune că blănurile de nurcă ar fi cele mai rezistente. Pe de altă parte, blana de chinchilla este destul de pretențioasă dacă nu se îngrijește corespunzător. Fiecare tip de blană are propriile caracteristici. De aceea, ar fi bine să te informezi mai bine despre avantajele și dezavantajele fiecărui tip de blană.

Cât despre croială, este cât se poate de simplu. Trebuie să acorzi atenție finisajelor. Să fie simetrice și realizate perfect, atât la interior, cât și la exterior.

  • Magazinul de unde faci achiziția

Îți recomandăm să faci achiziția dintr-un magazin de specialitate sau chiar de la un producător. Astfel, ai certitudinea că articolul pe care urmează să îl cumperi este conform. Evită să cumperi din piețe sau târguri.

  • Prețul

Prețurile hainelor din blană diferă în funcție de tipul acestora. Unele au un preț mai accesibil, iar altele sunt destul de costisitoare. Trebuie să stabilești din timp bugetul pe care dorești să îl aloci pentru cadoul de Ziua Îndrăgostiților. Pentru a beneficia de un preț mai bun, încearcă să cumperi direct de la producători.

În cazul în care bugetul pe care îl ai nu acoperă o cheltuială atât de mare, te poți orienta asupra unor cadouri mai accesibile, cum ar fi accesoriile din piele naturală. În magazinele cu blănuri naturale găsești o varietate de articole pe care le poți oferi cadou partenerului: portofele bărbați, curele, mănuși din piele naturală, căciuli sau chiar papuci de casă de blană.

 

×