x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce costume de baie se poartă în vara lui 2021?

Ce costume de baie se poartă în vara lui 2021?

30 Iun 2021   •   17:06
Ce costume de baie se poartă în vara lui 2021?

A venit în sfârșit vara, iar toată lumea râvnește, care cum poate, la nisip și bălăceală. Și fie că ați pus ochii pe câteva zile nebune în Vamă, sau pe o vacanță exotică la un hotel de lux de pe coasta Greciei, aveți nevoie de un costum de baie.

De aceea, în acest articol, am adunat laolaltă cele mai mari trenduri în materie de costume de baie de anul acesta.

Deci, ce se mai poartă în 2021?

1. Costumul de baie întreg

Costumul de baie întreg este și va fi mereu al modă. Ce putem spune, e vorba de un clasic! Costumul de baie întreg vă poate fi cel mai bun prieten din multe motive. Unele femei îl preferă deoarece le acoperă o suprafață mai mare de piele, păzindu-le astfel de razele puternice ale soarelui.

 Totodată, costumul întreg are și avantajul de a ascunde unele imperfecțiuni, cum ar fi vergeturile, sau de ce nu, kilogramele în plus. Și deși unii consideră că un costum de baie ar trebui să fie cât mai provocator și să arate cât mai mult, noi nu suntem de acord.

Costumul de baie întreg poate fi (și de multe ori, este) mai sexy decât cel mai provocator bikini!

2. Stilul asortat

 Când vine vorba de costume de baie din două piese, anul 2021 este despre asortat și potrivit. Ce înseamnă asta? Înseamnă că nu mai e neapărat să se asorteze partea de sus cu cea de jos. Ba din contră!

 De multe ori, poate fi mult mai interesant să asortezi topul de la un costum de baie cu bikini-ul de la un altul, și tot așa. De aceea, atunci când faceți cumpărături pentru acest sezon estival, vă recomandăm să căutați costume care să se potrivească și între ele. De exemplu, puteți alege un bikini în dungi cu un sutien unicolor, creând astfel impresia că ele fac parte din același set. Și invers, sutienul în dungi cu bikini-ul unicolor. Și uite așa, aveți parte nu de două, ci de patru costume de baie!

3. Pastelul va fi mereu la modă…

Atunci când căutați un nou costum de baie, sunteți tentată să alegeți cele mai nebunatice culori, însă nu e întotdeauna cea mai bună idee. Un costum de baie (fie întreg, sau din două piese) pastel vă poate oferi un look delicat și feminin. Mai mult, nuanța potrivită poate accentua culoarea ochilor sau a părului, atrăgând astfel toate privirile de pe plajă asupra dumneavoastră.

4. Volănașele revin și ele!

Un alt trend pe care l-am tot întâlnit în lumea modei în 2021 este acela al volanelor, mai ales în materie de costume de baie. Fie că e vorba de câteva volănașe discrete pe cupa sutienului, fie că-i un bikini plin de volane, ele trebuie să reintre și în garderoba dumneavoastră.

Volănașele dau o notă de veselie oricărui costum de baie, indiferent că e vorba de un model simplu monocrom, sau unul agitat, plin de culori. Mai mult, ele vă ajută să ieșiți din tipar și să deveniți mai îndrăzneață vara aceasta.

5. Print de leopard? Da, vă rog!

Fie că e vorba de dungi, buline, sau mai știm noi ce, modelul acela cu animal print va prinde întotdeauna când vine vorba de un costum de baie. Deși în materie de haine, acest stil poate rapid să devină nepotrivit, pe costumele de baie, se potrivește perfect și vă ajută să vă remarcați, pe o plajă plină de oameni.

Există multe trenduri care pot fi urmate în alegerea costumului de baie ideal, însă ce contează cel mai tare e să alegeți unul în care vă simțiți bine. Costumul perfect e acela care vă amintește să trăiți din plin fiecare clipă de vară!

 

×