x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce lenjerie să porți în funcție de ocazie?

Ce lenjerie să porți în funcție de ocazie?

03 Sep 2021   •   12:46
Ce lenjerie să porți în funcție de ocazie?

Deși multe femei trec cu vederea importanța lenjeriei intime - pentru că nu se vede - ea constituie baza vestimentației. Cu alte cuvinte, lenjeria intimă este direct proporțională cu ținuta în sine. Dacă este aleasă incorect te va face să te simți nu numai inconfortabil, dar și stingherită.

Tocmai de aceea trebuie să știi cum să-ți alegi lenjeria în funcție de ocazie. O întâlnire romantică nu este același lucru cu munca la birou. Așadar, prin varietatea modelelor care ne sunt puse la dispoziție putem alege liniștite lenjeria potrivită fiecărui context. 

Hai să aruncăm o privire.

Lenjeria sexy 

Bineînțeles că atunci când mergi la o întâlnire romantică vrei să te simți sigură pe tine. De aceea, o lenjerie sexy îți va conferi nu doar un aer de eleganță, dar și de senzualitate. Sunt suficiente modele pe care le poți alege - de la o lenjerie provocatoare până la o lenjerie finuță. 

De exemplu: 

Seturile seducătoare 

Acestea sunt mai mult decât potrivite când vine vorba de o seară în doi. Sunt extravagante și provocatoare în același timp. În plus, dacă nu dorești să petreci prea mult timp căutând ce chiloți se vor potrivi cu un sutien separat, poți opta pentru un set. În felul acesta vei fi scutită de o căutare disperată. 

Bodystocking

Dacă îți dorești o lenjerie foarte sexy, atunci bodystocking este opțiunea ideală. Acesta vine foarte mulat, fiind deopotrivă incitant. Se caracterizează prin decupaje rafinate, jocuri texturate și materiale din plasă. 

Poate pentru unele femei pare prea mult, dar dacă ești din fire o persoană aventuroasă atunci bodystocking-ul îți va veni perfect. Cu siguranță vei oferi vieții tale amoroase puțină picanterie. 

Corsetele 

Corsetele moderne sunt concepute în așa măsură încât să ofere confort, sprijin și eleganță trupului tău. Sunt o piesă de lenjerie intimă seducătoare prin modul în care accentuează voluptatea corpului. 

Modelele diferite se pliază pe gustul fiecărei femei. Chiar dacă unele corsete par simple, atunci când le îmbraci, trupul tău este pus în evidență prin cusăturile fine ce dezvăluie discret formele. 

Lenjeria intimă 

Munca la birou poate fi solicitantă, iar o lenjerie intimă nepotrivită poate fi un chin. În plus, este groaznic să porți o fustă sau o rochie mulată și să se vadă conturul de la lenjerie. Acest lucru nu îți oferă un aer de rafinament, ci din contră. 

Așadar, când vine vorba de lenjeria intimă, ea trebuie aleasă cu grijă în funcție de fiecare context în care te găsești. 

Dacă lucrezi la birou poți opta pentru o lenjerie intimă netedă, care nu este conturată sub îmbrăcăminte. Astfel, vei evita situațiile neplăcute în care să ți se vadă cusătura. Totodată, poți alege să porți chiloți ale căror tivuri sunt tăiate cu laser. Vei putea purta liniștită o fustă sau o rochiță mulată. 

Pe de altă parte, dacă dorești să întreții o activitate fizică bineînțeles că nu îți vei alege o lenjerie intimă sexy. Ai nevoie de un sutien sport care să aibă în zona de sub sâni o bandă elastică mai lată. Acest lucru îi va conferi bustului tău stabilitate. Când alegi chiloții ține cont de material. Este elementar ca aceștia să aibă proprietăți de uscare rapidă și de îndepărtare a transpirației.

Body damă 

Body-ul este extrem de practic. Acesta nu are doar un efect modelator, dar este și estetic. Poate fi purtat ca o bluziță. Un body de damă modern cu guler și mâneci din dantelă este precum o helancă trendy. Cu un sacou peste sau un trenci ai rezolvat problema. Poți merge liniștită la un date sau la locul de muncă. 

Astfel, body-ul reprezintă o piesă de rezistență în garderoba feminină. Te scutește de multe bătăi de cap. Ba mai mult îți oferă eleganță și irezistibilitate prin formele pe care ți le accentuează. 

Ai toate motivele să mergi să-ți cauți un body. Te vei simți ca o divă.

Concluzie

Ținând cont de sfaturile de mai sus vei putea alege lenjeria potrivită fiecărei ocazii. Nu uita că lenjeria intimă te caracterizează. Nu o neglija pentru că până la urmă ea te face să te simți femeie. 

Lenjeria este fără doar și poate o piesă vestimentară care-ți pune în lumină personalitatea, precum ciorapii. O pereche de ciorapi rupți spun mai mult decât trebuie. Așa și cu lenjeria. 

Fii elegantă, fii femeie și poartă lenjeria potrivită fiecărei ocazii.

×