x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cele mai noi trenduri streetwear - o prezentare generală a sneakerșilor de primăvară

Cele mai noi trenduri streetwear - o prezentare generală a sneakerșilor de primăvară

26 Apr 2021   •   15:42
Cele mai noi trenduri streetwear - o prezentare generală a sneakerșilor de primăvară

Odată cu venirea noului sezon, ai decis să faci ordine în garderoba ta de primăvară, iar în același timp să o reînnoiești cu articole vestimentare încadrate în cele mai noi trenduri? Ai de gând să-ți cumperi o nouă pereche de pantofi sport, dar încă nu te-ai decis pentru că nu știi care sneakerși vor fi cei mai moderni în acest sezon? După ce vei citi articolul de astăzi, creat în colaborare cu 50style, alegerea pantofilor sport de primăvară care să se încadreze perfect în moda streetwear va fi o joacă de copii!

Ce pantofi sport vom purta în acest sezon? Vestea bună este că printre cele mai căutate modele se află atât pantofii sport universali care vor cuceri inimile fanilor clasicului, cât și sneakerșii care înveselesc orice outfit urban prin culorile vii, energice și îndrăznețe. Deși universul streetwear, care își urmează propriile reguli și se remarcă prin interpretarea originală a look-urilor moderne de pe podiumurile celor mai renumiți designeri din lume, ne impresionează de fiecare dată, trebuie să recunoaștem că primăvara aceasta va ieși foarte mult în evidență. Dovada acestui lucru sunt cele mai populare trenduri, în număr de 4, care sunt prezente deja pe străzile multor orașe cunoscute sub numele de capitale ale modei.

1. Auriu nu numai în cazul accesoriilor

Dacă până acum credeai că pantofii sport aurii sunt rezervați doar persoanelor îndrăznețe și când îi vedeai în magazin făceai cale întoarsă, află că avem o veste bună pentru tine.

În acest sezon, atât designerii cunoscuți în întreaga lume, cât și cele mai apreciate branduri sport, precum Nike și New Balance, au decis să scape pantofii aurii de faima proastă și să îmbine culorile neutre (moderne și atrăgătoare) cu accentele aurii și elegante. O astfel de combinație cu siguranță îi va atrage și pe cei care se opun elementelor strălucitoare. Nu crezi? În cazul acesta, permite-ne să-ți prezentăm câteva modele de pantofi sport care impresionează prin aspectul lor deosebit!

Un reprezentant de vază al sneakerșilor de primăvară, care își datorează caracterul elegant elementelor aurii, este, fără nicio îndoială, încălțămintea de damă a legendarului brand New Balance din Boston. Branțul ei reprezintă o soluție revoluționară, dezvoltată de marca americană, care a schimbat complet cursul istoriei în industria încălțămintei și oferă piciorului până la 3 puncte de sprijin. Modelul WL373 dedicat femeilor este o încălțăminte care îmbină designul modern cu execuția de înaltă calitate. Exteriorul confecționat din piele întoarsă naturală este completat de inserțiile din material care asigură circulația constantă a aerului, iar interiorul din material textil moale și talpa cu strat dublu, întregită de spuma EVA care amortizează șocurile și cauciucul rezistent, garantează confort și aderență pe orice tip de suprafață. Modelul în culori bej-alb este decorat de logo-ul auriu cu litera „N” plasată pe părțile laterale, precum și de imprimeul auriu cu denumirea brandului care se află pe călcâi.

Dacă zi de zi mizezi pe sneakerșii potriviți nu numai pentru jungla urbană, ci și pentru antrenament, atunci trebuie neapărat să arunci un ochi peste modelul de încălțăminte Nike Legend Essential 2. Acești pantofi sport îmbină confortul și ușurința în mișcări cu rezistența în timp. Sneakerșii gri în mărime XXL, decorați cu legendarul simbol Swoosh de culoare aurie, asigură piciorului libertate de mișcare deplină, iar acest lucru se datorează exteriorului cu structură tip fagure și decupajelor transversale din talpă. Sistemul clasic de înșiretare garantează o stabilitate optimă, iar talpa din cauciuc, întregită de banda de rulare, oferă siguranță la fiecare pas. Moda merge mână-n mână cu aspectul practic? Noi zicem că da!

2. Designul retro nemuritor

Te atrage designul specific anilor ‘80 și ’90, iar la vederea pantofilor care se inspiră din stilul legendar al încălțămintei din trecut nu știi cum să faci să ți-i iei mai repede? În cazul acesta, suntem foarte încântați să te anunțăm că și în acest sezon ne va însoți stilul retro, pe care multe branduri sport l-au transformat în elementul lor distinctiv.

Când vine vorba de acest tip de pantofi, selecția de modele este una cu adevărat impresionantă. Sneakerșii în mai multe culori, care cuceresc inimile fanelor streetwear-ului, ugly shoes cu talpă masivă, pantofii sport cu profil înalt – printre modelele puse la dispoziție, cu siguranță orice fan al stilului vestimentar lejer își va găsi ușor încălțămintea care să corespundă așteptărilor sale.

Un adevărat expert în designul retro este, fără nicio îndoială, marca americană Champion, care în ultimii ani a devenit unul dintre cele mai populare branduri streetwear din lume. Cea mai bună dovadă a acestui lucru o reprezintă bluzele decorate cu legendarul logo care se vând în ritm alert în majoritatea magazinelor. Deși este renumit în principal pentru îmbrăcămintea sport, brandul Champion se poate lăuda și cu o serie de modele de încălțăminte interesante. Un exemplu excelent îl reprezintă sneakerșii pentru copii Champion Rebound Low B GS și pantofii lifestyle Champion Bold B PS dedicați celor mici, adică încălțămintea cu prindere velcro, confecționată din material textil respirabil și susținută de talpa realizată din cauciuc și spumă care amortizează șocurile. Încălțămintea cu siguranță va fi pe placul micilor exploratori moderni care descoperă lumea înconjurătoare.

Primul dintre modelele menționate mai sus este o încălțăminte cu profil redus, prevăzută cu sistem de înșiretare și realizată în întregime din piele ecologică de calitate ridicată. Pantofii sport sunt decorați de inserțiile în culori roșu-albastru care contrastează cu albul universal. Interiorul este completat de materialul textil moale și de branțul care se adaptează formei piciorului. Sneakerșii sunt susținuți de talpa din materiale plastice de înaltă calitate, întregită de banda de rulare aderentă. Datorită acestor pantofi sport, chiar și cel mai simplu outfit alcătuit dintr-o bluză și o pereche de pantaloni scurți va căpăta un aspect cu totul nou și modern. 

3. Back to black

Deși mulți oameni asociază primăvara cu nuanțele vii, după cum se știe moda vrea să spargă stereotipurile obișnuite. Acest fapt ne este dovedit de una dintre cele mai moderne nuanțe ale primăverii 2021 - culoarea neagră!

Outfit-urile all black au cucerit pasarelele virtuale de modă. Acestea au fost rapid preluate de cele mai renumite fashioniste și bloggerițe care de cele mai multe ori anunță ce articole vor fi populare în acest sezon, chiar și atunci când vine vorba de stilul streetwear. Dar să trecem la sneakerșii care în versiunea de culoare neagră se potrivesc excelent atât cu ținutele vestimentare de primăvară în stil urban, casual, cât și cu cele elegante, alcătuite, de exemplu, dintr-o rochie oversize, accesorizată cu un colier gros. Iar în cazul bărbaților, pantofii sport negri se asortează ideal cu un palton lejer, un tricou lung, o pereche de blugi și o șapcă sau o căciulă de tip beanie.

Dovada perfectă a faptului că adidași de culoare neagră nu este plictisitoare o reprezintă, printre altele, oferta magazinului 50style, în care găsești peste 90 de modele diverse dedicate femeilor, bărbaților și copiilor.

Printre produsele disponibile se află, de exemplu, sneakerșii cu profil înalt Puma Enzo 2 pentru bărbați, adică unul dintre cele mai originale modele ale ultimilor ani, care iese în evidență prin aspectul practic, excelent și designul spectaculos. Exteriorul încălțămintei este confecționat din material textil care garantează o circulație corespunzătoare a aerului în interior, iar datorită sistemului solid de înșiretare și a gulerului asemănător unei șosete, fiecare se poate bucura de potrivirea optimă pe picior. Părțile laterale sunt decorate cu logo-ul brandului. Buclele din zona călcâiului și de pe limbă facilitează încălțatul și descălțatul, iar pantofii sport se sprijină pe talpa flexibilă din cauciuc rezistent la abraziune.

Femeile care apreciază soluțiile inovatoare cu siguranță vor fi atrase de încălțămintea marca adidas – Court Bold, adică modelul minimalist care se caracterizează prin culorile vii și cea mai modernă talpă tip platformă din acest sezon. Datorită utilizării pielii ecologice, exteriorul asigură un confort de lungă durată la purtare. Talpa groasă din cauciuc și interiorul moale, completat de branțul suplimentar, responsabil pentru potrivirea optimă pe picior, garantează lejeritate la cel mai înalt nivel, stabilitate și aderență. Pantofii sport sunt decorați, desigur, cu cele trei benzi iconice de pe părțile laterale.

4. Puterea culorilor

În atenția fanilor streetwear-ului! În acest sezon, sneakerșii plini de culoare revin în lumina reflectoarelor și abia așteaptă să fie asortați cu pantaloni de trening oversize, maiouri tank și cămăși mari sau cu hanorace și pantaloni scurți de baschet, care deja reprezintă un must have în zilele călduroase, apreciate atât de mult primăvara.

Cele mai moderne culori din acest sezon includ aproape toate nuanțele de roz, galben, roșu și albastru. Deci, dacă încălțămintea de primăvară la care visezi de mult timp este foarte colorată, adaug-o în coș cât mai curând posibil, pentru că se poate vinde în orice moment.

Apropo de culori, următoarele trei modele nu ar putea lipsi din articolul nostru despre cei mai noi sneakerși de primăvară:

  • New Balance IV500TPY - este pur și simplu imposibil să nu zâmbești când vezi acest model, fapt care se datorează culorii galbene intense, prin care ies în evidență sneakerșii dedicați celor mici. Încălțămintea este prevăzută cu prindere tip velcro și decorată cu litera „N” pe părțile laterale. Modelul este realizat din piele naturală întoarsă și materiale sintetice, fapt datorită căruia garantează menținerea unui mediu proaspăt în interior. Structura lejeră asigură confort la purtare, iar cusăturile solide și elementele interesante sunt responsabile pentru rezistența excelentă chiar și în timpul celor mai solicitante activități.
  • Umbro Tasuki – această încălțăminte pentru bărbați se potrivește excelent cu outfit-urile de fiecare zi în stil sport și iese în evidență prin exteriorul lejer de culoare roșu intens, confecționat din material respirabil tip plasă. Datorită elementelor în nuanță de negru din material sintetic, poți să te bucuri de suport la fiecare pas, iar căptușeala moale din material textil și talpa aderentă, care amortizează cu succes șocurile, dovedesc faptul că sunt un duo indispensabil atunci când vine vorba de confortul la purtare.
  • adidas Runfalcon 2.0acești sneakerși de damă sunt perfecți pentru mersul la plimbare, la antrenament sau ori de câte ori ai nevoie de confort. Modelul în nuanță pastelată de baby blue se distinge prin exteriorul realizat din țesătură respirabilă și întărit de elementele sintetice. Căptușeala plăcută la atingere și spuma EVA, din care este confecționată talpa, garantează o lejeritate excelentă.

Cei mai moderni sneakerși pentru primăvară? Vino la 50style!

Ești în căutarea unui magazin cu o gamă largă de pantofi sport care să se încadreze perfect în trendurile streetwear? Răsfoiește oferta magazinului 50 style în care te așteaptă peste 160 de modele originale aparținând brandurilor cunoscute, precum adidas, Champion, Fila, New Balance, Nike, Puma, Umbro și Reebok. Ai de unde alege!

 

×