x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cercei copii Ingriko

Cercei copii Ingriko

07 Oct 2020   •   17:22
Cercei copii Ingriko

Ştii acele momente când vrei să faci un cadou de neuitat unei domnişoare minunate, şi nu ştii ce să îi oferi? Perfect! Ai nimerit unde trebuie!

Avem soluţiile potrivite. Ingriko este o echipă de tineri creativi care iubesc bijuteriile frumoase. Cu multă pasiune şi cu multă străduință a reuşit să creeze bijuterii speciale pentru fetiţe copii şi fetițe bebeluşi. Cu www.ingriko.ro ai mai aproape o gamă variată de brățări, coliere şi cercei Ingriko care să pună în valoare frumuseţea. Poţi selecta şi achiziţiona cadouri memorabile, daruri de suflet, care să fie purtate cu cea mai mare plăcere.

 

Cui sunt destinaţi cerceii Ingriko

Cerceii ce poartă amprenta bijutierilor Ingriko sunt destinaţi bebelușilor fetiţe, domnişoarelor mici de până la trei ani, fetiţelor de grădiniţă, domnişoarelor de şcoală dar și tinerelor și doamnelor ce iubesc discreția eleganța și minimalismul. Pot fi achiziţionaţi şi dăruiţi fiicelor, nepoatelor, finuţelor, micilor naşici, prietenelor de familie, când vreți să oferiţi un dar impresionant. Pentru că sunt fermecători, sunt apreciaţi de toată lumea. Pe bună dreptate,  cine nu iubeşte bijuteriile scânteietoare, delicate, lucrate şi finisate manual de meşteri pricepuţi?

De ce sunt speciali cerceii Ingriko

Cerceii cu protecție Ingriko sunt expresivi, sunt delicați. Impresionează prin minimalism,  eleganță şi finisaje excepţionale. Însă înainte de toate sunt realizaţi din aur de 14 karate. Acest material preţios este unul durabil, unul care nu îşi modifică aspectul în timp. Cerceii din aur sunt la fel de preţioşi după mulți ani de zile, sunt lucioşi şi au acelaşi aspect rafinat ca în prima zi.   

 

Un alt avantaj cu care vine orice pereche de cercei fetiţe de aur Ingriko, este că nu produc alergii cutanate. Aurul, chiar dacă este un material dur,  este unul prietenos cu pielea sensibilă a bebeluşilor şi a fetiţelor mici din zona urechii. Orice ai alege din gama de bijuterii copii - cercei bebeluşi  ori cercei fetiţe - ai siguranţa că selectezi  calitate. 

 

Cerceii ce poartă marca Ingriko sunt confecţionaţi manual, deci pot şi consideraţi daruri personalizate. Fiecare piesă este delicată, emană bun-gust şi rafinament. Bijuteriile confecţionate manual sunt achiziţii care rămân, care se transformă în amintire. Ai ales? Cui se potrivesc?


 

Bijuteriile Ingriko sunt totodată şi accesorii de stil. Pot fi purtaţi la ţinutele de zi cu zi, la joacă, la grădi sau la şcoală, dar şi la outfiturile cochete de sărbătoare. Au sisteme de închidere ergonomice şi nu produc disconfort în timpul purtării. Pot fi păstraţi noaptea şi purtaţi cu aceeași plăcere şi în timpul somnului. Sistemul de închidere realizat nu produce răni sau iritaţii. Este prietenos  cu pielea fetiţelor. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care cerceii Ingriko vor deveni accesoriile la care micile domnişoare nu vor renunţa, nici ziua, nici noaptea. 

 

Sistemul de prindere este unul ingenios, gândit ca piesele să nu se detașeze accidental. De aceea bijuteriile vor fi îndrăgite le fel de mult şi de părinţii care nu mai poartă grijă lor. 

 

Linia de cercei Ingriko - prezentare

Linia de cercei fetiţe şi cercei bebeluşi Ingriko este compusă din șapte variante, din care se pot alege piesele potrivite. Toate perechile sunt realizate şi finisate manual şi vin în ambalaje premium personalizate, astfel bucuria de a oferi un cadou memorabil este mai mare. 

 

Cercei bănuţi copii, aur galben 14K - soluţii pentru domnişoare delicate. Bijuteriile din această linie sunt delicaţi. Au design minimalist care captivă. Sunt eleganţi şi pot fi potriviţi oricărui stil. Sunt accesorii care completează ţinutele de serbare, dar şi pe cele de joacă. Pentru că sunt versatili pot fi asociaţi şi cu hainele casual confortabile, folosite la joacă. Cerceii bănuţi sunt simpli, au margini rotunjite şi sunt plăcuţi la atingere. Sistemul de prindere şi siguranţă permite purtare permanentă.  

 

Cercei floricele, aur galben 14K - bijuterii pentru prinţese şi nu numai. Orice pereche de cercei floricele impresionează. Cele şase petale sunt rotunjite pe margine astfel, bijuteriile sunt plăcute şi delicate la atingere. Finisajele perfect executate conferă un plus estetic. Cheiţa de prindere are formă de floare şi se montează prin răsucire. Întregul sistem este gândit să nu producă disconfort. 

 

Cercei steluţe copii, aur galben 14K - bijuterii pentru viitoarele stele! Aceste accesorii sunt fine, rafinate şi oferă un plus de eleganță celor ce le poartă. Colțurile steluţelor sunt uşor rotunjite, de aceea cerceii pot fi purtaţi şi de bebeluşii fetiţe încă din prima zi. Finisajele sunt impecabile, suprafaţa  bijuteriilor fiind netedă şi plăcută la atingere. 

 

Cercei fluturaşi copii, aur galben 14K - eleganță, rafinament şi mai mult. Ştii că prinţesa ta merită tot ce este mai bun, şi cum altfel decât oferindu-i bijuterii delicate! Fluturaşii nu sunt doar frumoși sunt captivanţi. Marginile rotunjite şi sistemul de prindere cu protecţie sunt detalii care permit purtarea permanent. 

 

Cercei semiluna copii, aur galben 14K - accesorii cu stil pentru pentru domnişoare şi prinţese. Cerceii în formă de semilună sunt investiţii în rafinament, eleganță şi confort. Mica domnişoară nu doar că îi va îndrăgi, dar îi va purta cu multă plăcere. Finisajele perfect realizate, marginile bine rotunjite şi sistemul de prindere şi închidere gândit ergonomic, sunt doar câteva dintre detaliile care transformă cerceii semiluna în accesorii favorite!

 

Cercei inimioara copii, aur galben 14K  - obiecte de suflet. Orice mică prinţesă adoră inimioarele, simbol al dragostei şi al iubirii. Pe bună dreptate! Aceste sentimente pure sunt detectate din prima zi. Cerceii inimioara nu sunt doar simbol, sunt şi bijuterii cu stil. Sunt plăcuţi la atingere, au margini rotunjite şi sistem de prindere cu protecţie. Sunt ergonomici şi delicaţi, de ce să nu îi oferi din prima zi?

 

Cercei stea - luna copii, aur galben 14K - bijuterii astrale. Rafinaţi, eleganţi, originali, astfel pot fi consideraţi cerceii stea -  luna. Oferă prichinduței sentimentul că este specială, unică, originală. Au finisaje perfect realizate, margini rotunjite şi sistem de închidere ergonomic, prevăzut cu protecţie. 

 

Acestea sunt câteva dintre selecţiile de cercei fetiţe recomandate, însă nu sunt singurele bijuterii desăvârşite ce poartă amprenta Ingriko. Pot fi combinaţi cu brăţări, coliere şi inele, şi pot fi transformaţi în daruri de neuitat.  Intră acum pe ingriko.ro și alege o bijuterie încărcată de emoții și magie.

 

×