x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum ar trebui să fie un hanorac cu glugă bun

Cum ar trebui să fie un hanorac cu glugă bun

23 Aug 2021   •   16:50
Cum ar trebui să fie un hanorac cu glugă bun

Stilul vestimentar de stradă este și a fost întotdeauna la modă. Articole de vestimentație specifice acestui stil au fost împrumutate și de celelalte stiluri vestimentare, iar ultimele tendințe în modă aduc în atenția purtătorilor iubitori de lejeritate și comoditate hanoracul cu glugă, o piesă de rezistență a stilului vestimentar de stradă din toate timpurile.

Deși nu este un articol de vestimentație pe care oricine l-ar alege, hanoracul cu glugă are farmecul lui atunci când completează o ținută la modă deosebită. 

Care sunt criteriile pentru alegerea unui hanorac cu glugă bun?

Alegerea unui hanorac cu glugă trebuie să se facă înainte de toate din perspectiva calității. Materialul din care este acesta realizat trebuie să fie unul de calitate, astfel încât aspectul pe care îl are hanoracul cu glugă să fie unul impecabil. Bumbacul de calitate este cel mai potrivit material pentru confecționarea unui hanorac cu glugă bun, care să arate foarte bine atunci când îl porți. Nu uita să verifici și modul în care au fost realizate cusăturile, astfel încât hanoracul să fie rezistent și să nu se deșire după prima purtare. Poți alege un hanorac cu gluga pe modivo.ro, având garanția calității și avantajul de a arăta deosebit pe purtător. 

Un alt criteriu de alegere a unui hanorac cu glugă bun este culoarea pe care acesta o are. În ceea ce privește culoarea hanoracului cu glugă pe care îl alegi, nu există limite impuse. Important este ca hanoracul pe care îl alegi să se potrivească cu celelalte articole din ținută, dar și cu stilul vestimentar pe care îl ai. Poți alege culori neutre pentru ținute mai simple, dar poți alege și dintre culorile vii, strălucitoare, atunci când vrei să ieși în evidență cu ținuta pe care o ai. 

Un ultim criteriu de luat în seamă în alegerea unui hanorac cu glugă, deși nu mai puțin important, este mărimea acestuia. Designul pe care îl are hanoracul trebuie să se potrivească perfect stilului vestimentar pe care îl ai, altfel va părea o piesă prost aleasă care nu poate completa un puzzle perfect. Deși un hanorac cu glugă poate fi purtat de oricine, orice vârstă și stil vestimentar ar avea, un hanorac cu glugă supradimensionat, cel care reprezintă cel mai bine stilul vestimentar de stradă, nu este potrivit oricui. Ba mai mult decât atât, este foarte important modul în care combini hanoracul cu celelalte articole vestimentare, astfel încât aspectul general al ținutei să fie unul potrivit.

Cu ce poți combina hanoracul cu glugă pentru o ținută completă?

Un hanorac cu glugă se potrivește cel mai bine în combinație cu blugi, tricou și sneakers. Poți găsi unul dintre tricourile potrivite pentru a-l purta cu un astfel de hanorac pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/tricouri-clasice-si-polo/tricouri. În marea varietate de tricouri pe care le poți găsi aici, vei găsi cu siguranță modelul potrivit pentru a-l asorta cu hanoracul cu glugă preferat, astfel încât ținuta pe care o obții să fie o ținută casual impecabilă. Deși rămâne vedeta stilului vestimentar de stradă, hanoracul cu glugă poate fi purtat acum în atâtea variante, încât este imposibil să nu găsești varianta care să îți placă.

×
Subiecte în articol: hanorac