x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum îți surprinzi iubita de Ziua Îndrăgostiților! Idei de cadouri ce nu dau greș niciodată!

Cum îți surprinzi iubita de Ziua Îndrăgostiților! Idei de cadouri ce nu dau greș niciodată!

02 Feb 2018   •   10:22
Cum îți surprinzi iubita de Ziua Îndrăgostiților! Idei de cadouri ce nu dau greș niciodată!
Sursa foto: pixabay.com

Luna februarie ar putea să fie dedicată iubirii, fiindcă sărbătorim nu doar Valentine`s Day, ci și Dragobetele! Avem toate motivele să ne îndrăgostim, să iubim sau să ne răsfățăm partenerul cu mici surprize prin care ne arătăm prețuirea, așa că noi îți venim în ajutor cu idei de cadouri cu care sigur nu vei da greș!

Se spune că dragostea poate fi arătată și prin micile gesturi, așa că acesta ar fi momentul în care îți poți folosi imaginația din plin pentru a pune la cale surprize pentru iubita ta!

Orice femeie adoră să fie răsfățată, așa că în luna februarie poți să o cucerești arătându-i că ai talent de bucătar! Folosește o formă 3D de silicon în formă de inimă și tortul sau budinca ta vor arăta senzațional, fără ca tu să depui prea mult efort.

Dacă nu ai curaj să intri în bucătărie, atunci cu siguranță o vei surprinde dacă vei da cu aspiratorul cât timp ea este plecată. Nimic nu se va compara cu reacția partenerei tale, atunci când va veni acasă și va găsi curățenie! Ce femeie nu și-ar dori un asemenea cavaler atent, dornic s-o ajute la treburile gospodărești?

Nu uita că nici cadourile simbolice nu sunt mai prejos! Un album foto cu voi, o scrisoare în care îi spui de ce o iubești, bilețele amuzante lipite prin toată casă sau o cafea pregătită cu multă grijă pot spune mai mult decât 1000 de cuvinte!

O altă idee de cadou pentru Ziua îndrăgostiților ar fi să o aștepți cu o cină romantică. Și dacă nu te pricepi la gătit, noi avem soluția! Poți folosi un grătar electric Grill Circle, care gătește în locul tău! Doar pui ingredientele înăuntru, setezi timpul dorit de gătit și aștepți ca surpriza să fie gata! Și unde mai pui că iubita ta se va bucura din plin de un aparat de gătit ce face toată treaba din bucătărie? Mai puțin timp la aragaz, mai mult timp pentru voi!

Pentru cavalerii care decid să le ofere partenerelor un cadou special, Aloshop a pregătit o surpriză pe măsură! Cu Aloshop, dragostea vine cadou...la pachet! Alege și iubește!

Astfel, pentru comenzile de peste 200 de lei, clienții primesc în mod gratuit setul de bijuterii True Love, ideal pentru a-l oferi cadou persoanei dragi de Ziua Îndrăgostiților! Setul include o brățară și un lanț cu inimioare, ambele împodobite cu cristale Swarosvki®, ideale pentru a fi purtate în orice ocazie și la orice ținută!

Atenție! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, așa că grăbește-te și pregătește din timp cadoul iubitei tale, pentru a avea un Valentine`s Day cât mai reușit!

 

Sursa foto principal: pixabay

×