x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum să porți pulovere pentru bărbați?

Cum să porți pulovere pentru bărbați?

29 Dec 2021   •   17:18
Cum să porți pulovere pentru bărbați?

Când vara se apropie de sfârșit, este timpul pentru haine mai calde. Ascundem tricouri ușoare pentru sezonul următor pentru a face loc puloverelor calde și confortabile. Ce trebuie să știi despre purtarea puloverelor? Cu ce ​​sunt cele mai bune pentru a le combina? Am pregătit câteva sfaturi care vor fi utile oricărui bărbat care dorește să aibă grijă de stilul la modă și confortabil pentru zilele mai reci.

Pulovere pentru bărbați - indispensabile în orice garderobă 

 

În fiecare zi și de sărbători: un pulover este o îmbrăcăminte care va funcționa în orice situație. Cheia, însă, este alegerea modelului în care vei arăta cel mai bine. Există multe modele, culori și croi din care să alegi. Vom încerca să vă prezentăm pe scurt cele mai populare pulovere pentru bărbați.

 

Puloverele clasice pentru bărbați sunt modelele cel mai frecvent alese. Sunt mai multe posibilitati decat crezi: croiala cu decolteu rotund, cu decolteu in V, cu decolteu - alege-l pe cel in care te simti cel mai bine. Nici un pulover monocolor nu trebuie să fie singura alegere: desigur, un astfel de model este mai ușor de asortat cu întreaga ținută, dar nimic nu te împiedică să optezi pentru modele colorate. Cu toate acestea, nu uitați să alegeți accesorii mai degrabă discrete: un pulover cu model domină de obicei întregul stil.

 

Cum să porți un cardigan pentru bărbați? 

 

Cardiganele, adică cardiganele, sunt, de asemenea, foarte populare. Sunt grozave pentru utilizarea de zi cu zi, pentru birou sau pentru ieșiri cu prietenii. În cazul lor, merită să acordați atenție asortării piesei vestimentare potrivite sub partea de jos: un tricou simplu va fi cea mai bună alegere, mai ales când veți îmbrăca pulovere pentru bărbați cu modele. O cămașă cu mânecă lungă va fi bună și pentru zilele mai răcoroase. 

 

Un set mai oficial va fi cu siguranță o combinație de cardigan cu cămașă. Acest tip de croiala se potriveste chiar si cu cravata sau papion. Nu asta cauți? Atingeți un cardigan mai gros. Un pulover prins cu fermoar sau nasturi mari, cu modele de iarna sau impletituri clasice va fi perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Este un set perfect și ușor de compus pentru birou. 

 

Cum să porți un pulover fără mâneci pentru bărbați? 

Vestele pulover au revenit recent. Puloverele fără mâneci ar trebui să vă atragă atunci când preferați un stil elegant de îmbrăcăminte. Un astfel de model cu cămașă și jachetă arată deosebit de atractiv, precum și cu pantaloni drepti - într-un astfel de set vei arăta grozav. Și, cel mai important, vă va ține de cald chiar și în zilele reci de iarnă. 

 

Pulovere pentru bărbați într-un stil mai lejer 

În acest sezon este și puloverele la modă, care sunt din ce în ce mai aproape de hanoracele sport. Un pulover cu glugă sau un guler înclinat cu fermoar este o alegere bună pentru tine dacă îți place un stil mai liber. Dacă aceasta este preferința ta, alege o potrivire supradimensionată: puloverele mulate sunt cu siguranță mai formale. 

 

Când compuneți stilul, este, de asemenea, important să se potrivească cu partea de jos din dreapta. Combinați un pulover supradimensionat cu blugi, pantaloni chino sau pantaloni de jogging și încălțămintea confortabilă preferată. Puteți alege un model de pantofi mai înalt, mai cald și mai greu, care să arate foarte bine într-un astfel de set. 

 

Indiferent cu ce ai combina un pulover pentru bărbați, cu siguranță te vei simți confortabil în el și te vei asigura de confort termic. Și completarea ținutei potrivite este mai ușor decât crezi! Consultați gama de magazine Ozonee: https://ozonee.ro/rum_m_Barbati_Pulovere-4785.html 

×