x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum sa-ti alegi costumul de baie perfect daca esti plinuta

Cum sa-ti alegi costumul de baie perfect daca esti plinuta

14 Feb 2022   •   15:34
Cum sa-ti alegi costumul de baie perfect daca esti plinuta

Un nou an, noi planuri de concedii. Sunt sigura ca si tu numeri zilele pana cand vei sta intinsa pe nisipul cald sub soarele fierbinte si te vei racori in bataia valurilor.

Dar cu toate ca asteptam cu mare nerabdare vacanta, multe dintre noi, plinutele, avem indoieli in privinta costumului de baie pe care il vom purta la mare. Daca atunci cand esti imbracata iti poti masca destul de usor zonele cu probleme ale siluetei, costumul de baie este mult mai revelator.

Dar nu-ti face griji! E ca in dragoste – exista un costum de baie pentru fiecare! Trebuie doar sa stii sa-l alegi!

Toate modelele de costume de baie marimi mari pe care ti le recomand in articol le poti gasi pe VeeShop.ro.

Solduri pline, silueta de tip para

Cel mai raspandit neajuns al corpului femeilor sunt soldurile late si burtica reliefata. Sarcina costumului de baie in acest caz este sa transfere atentia spre partea superioara a corpului si sa ingusteze vizual partea inferioara.

Ce trebuie sa porti: cel mai potrivit costum de baie pentru soldurile pline este modelul intreg, in culori inchise, monocromatic, de croiala clasica si cu decupaj adanc in zona decolteului. 

Ce trebuie sa eviti: In cazul coapselor pline evita modelele in culori deschise sau cu imprimeu floral in zona de jos a costumelor de baie, precum si desenele orizontale. Nu sublinia talia cu brauri, curele sau centuri – acestea vor mari diferenta dintre talie si solduri, facandu-le vizual si mai mari. 

Brate groase

Bratele plinute nu pot fi ascunse cu ajutorul costumului de baie, insa poti distrage atentia cu ajutorul accesoriilor si articolelor de plaja. Pentru a accentua atentia asupra pieptului, alege un costum de baie cu desene aprinse sau elemente decorative in zona decolteului. La fel, poti alege o tunica sau o camasa cu maneci lungi, de o culoare care sa se potriveasca cu costumul de baie.

Burtica proeminenta

Atunci cand vrei sa iti aduci aminte de moda de altadata, poarta cu incredere costume de baie care au slipul cu talie inalta. Aceste modele nu doar ca sunt un simbol al elegantei din anii '50, dar au avantajul de a atrage atentia asupra zonei inguste a corpului, talia, si de a strange burtica, facand-o aproape invizibila. 

Alege o culoare inchisa, de preferat negru sau bleumarin. Poti, de asemenea, sa alegi un imprimeu floral sau un model cu motive tropicale care sa te duca cu gandul la o plaja exotica sau la o vacanta nesfarsita.

Costumele de baie intregi pentru femei plus size sunt ideale pentru a contura o silueta cu forme. Cu toate acestea, si costumele de baie din doua piese pot fi simpatice, mai ales, daca slipul are talie inalta. Astfel, vei putea obtine un bronz frumos inclusiv pe abdomen. Alege de pe VeeShop.ro un costum de baie intreg, daca vrei sa iti alungesti silueta, sau, daca esti mai curajoasa, un slip cu talie inalta, care sa lase mai multa piele la vedere pentru acele bai de soare dupa care tanjesti tot anul.

×