x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum se îmbracă mamele moderne: 5 modele de seturi mamă-fiică

Cum se îmbracă mamele moderne: 5 modele de seturi mamă-fiică

22 Noi 2021   •   15:50
Cum se îmbracă mamele moderne: 5 modele de seturi mamă-fiică
Sursa foto: Sursa foto: https://www.hainedevis.ro/

Dacă ești mamă de fată, cu siguranță îți dorești să creezi o legătură unică cu micuța ta. În zilele noastre, acest lucru este posibil și cu ajutorul hainelor! Dacă nu ai suficient timp să creezi ținute, trebuie să știi că există modele de seturi mamă-fiică, care arată impecabil și pot fi purtate atât la ocazii speciale, cât și în viața de zi cu zi.

 

Descoperă care sunt seturile potrivite pentru o mamă și fetița ei, din rândurile de mai jos.

Treninguri identice

Primul set identic pe care să-l alegi pentru tine și fetița ta este treningul. Această piesă vestimentară a făcut furori în ultimele sezoane și este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pentru că există treninguri la fel pentru mamă și fiică, nu trebuie decât să cădeți de acord asupra culorii și să achiziționezi modelele la modă.

 

Treningul poate fi îmbrăcat în parc, unde fetița se poate juca în voie, fie la plimbări sau la cumpărături. Atunci când te îmbraci la fel cu cea mică, toți ochii vor fi ațintiți către voi!

 

Asortează treningurile identice cu pantofi sport la fel, în aceeași culoare și nu vei da greș. Poți completa ținuta sport cu accesorii cool, precum ghiozdanul, în care să așezi obiectele personale. La fel de potriviți sunt și ochelarii de soare, potriviți pentru mamă și fiică.

Rochii mamă-fiică

În afară de treninguri, la fel de populare sunt și seturile pentru mamă și fiică, compuse din rochii. Astfel, poți cumpăra rochii casual pentru tine și fetița ta sau modele elegante, potrivite pentru un eveniment.

 

De pildă, pentru o zi obișnuită, alege o rochie casual, de tip tricou, la fel cu cea a fetiței tale. Îndrăznește să porți rochii în nuanțe vesele de galben, portocaliu sau roșu, care o vor încânta pe cea mică. La un eveniment special, ai nevoie de o rochie elegantă și feminină. Ce poate fi mai frumos decât să te asortezi cu propriul copil? Optează pentru rochii identice mamă-fiică, din materiale precum dantelă sau tull și te vei simți minunat.

 

Dacă tu poți opta pentru pantofi cu toc, fetiței îi sunt dedicate sandalele cu talpă joasă sau espadrilele comode, în aceeași nuanță cu a pantofilor mamei.

Tricou și pantaloni scurți

În sezonul cald, găsești numeroase seturi pentru mamă și fiică, compuse din articole lejere și comode. Include în garderoba voastră haine versatile, care pot fi purtate cu orice ocazie.

 

Există seturi formate din pantaloni scurți și tricou, pe care să le porți alături de fiica ta în zilele însorite de primăvară sau de vară. Și în acest caz, sunt recomandate seturile în nuanțe vesele, care sunt potrivite pentru copii.

Bluză și blugi

Atunci când vremea nu este prietenoasă dar vrei să te îmbraci la fel ca cea mică, trebuie să pui accent pe hainele călduroase, care să ofere confort termic. În acest sens, pantalonii scurți vor fi înlocuiți de blugi, iar tricourile de bluze cu mânecă lungă.

 

Pune accent pe blugii albaștri sau negri, care pot fi purtați și de copil. În ceea ce privește nuanțele puloverului, ai la dispoziție numeroase culori deschise, care să îndulcească ținuta purtată. În picioare, axează-te pe bocanci, pantofi sport sau ghetuțe versatile.

Pijamale

Nu în ultimul rând, poți compune ținute identice cu cea mică și atunci când petreci timpul în casă. Ai la dispoziție seturi de pijamale identice pentru mamă și fiică, pe care să le alegi în funcție de preferințe.

 

Sunt recomandate pijamalele din bumbac, în alegerea cărora poți cere sfatul fetiței. Aceasta poate fi încântată de o pereche de pijamale roz, cu buline negre, pe care să o porți în același model.

 

Apelează la hainele asortate pentru mamele cu copii, astfel încât să creezi o legătură unică între tine și puiul tău!

×