x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum știi că ai nevoie de un toner strălucitor pentru față, cu ulei de canabis?

Cum știi că ai nevoie de un toner strălucitor pentru față, cu ulei de canabis?

23 Feb 2022   •   16:33
Cum știi că ai nevoie de un toner strălucitor pentru față, cu ulei de canabis?

Dacă tenul tău dă semne de oboseală, ajută-l cu un toner natural cu ulei de canabis. Ritmul de viață alert, dietele drastice, alimentația necorespunzătoare, nerespectarea orelor de somn și lipsa exercițiilor fizice se fac vizibile rapid la nivelul tenului. Cearcănele, deshidratarea și apectul tern al pielii sunt primele semne care te avertizează să intervii pentru a-ți reechilibra sănătatea.

Scapă de aspectul tenului tern

Orele petrecute în fața echipamentelor cu ecran, precum laptopuri, televizoare, monitoare sau telefoane și programul de lucru prelungit supun întregul corp unui stres oxidativ receptat imediat la nivel celular. Probabil ai observat deseori că după o utilizare continuă a telefonului sau laptopului, fără a respecta pauzele recomandate și distanța de apropiere, nu doar ochii se simt obosiți, ci și tenul suferă schimbări notabile. Apariția cearcănelor împovărează aspectul feței, adăugând impresia unei vârste mult mai mature.

De asemenea, lipsa unui program regulat de exerciții fizice împiedică oxigenarea optimă a țesuturilor, tonusul general fiind alterat. Dacă la toate acestea se adaugă lipsa consumului de apă în cantitățile recomandate de medici, ignorarea orelor de masă și consumul unor meniuri alimentare dăunătoare, pielea va răspunde prin toate instrumentele de care dispune pentru a te atenționa.

Tonifică pielea cu un produs inovativ

Vestea bună este că, apelând la produsele de îngrijire cosmetică, poți să îți recapeți tinerețea chipului. Un toner răcoritor pe bază de ulei de canabis îți poate revigora pielea de la primele ore ale dimineții. Nutrienții din compoziție se vor ocupa de îngrijirea tenului tău, oferindu-i un aspect strălucitor. Atunci când pielea este sănătoasă, aceasta radiază fericită, transmițând un vibe juvenil.

Tonerul răcoritor are o formulă inovativă și conține pe lângă uleiul extras din planta de cânepă și ulei de măceșe, extract de aloe vera și alge. Cele două uleiuri oferă pielii nutrienți esențiali pentru sănătatea acesteia, în timp ce extractul de alge asigură un grad mai intens de hidratare. Extractul de aloe vera este recunoscut pentru efectele benefice pe care le are asupra pielii si capacitatea de a calma iritațiile.

Două atuuri greu de egalat: excelent antioxidant și puternic antiinflamator

Miraculosul ulei de canabis, însă, se pare că depășește rezultatele celorlalte uleiuri atunci când vine vorba despre calmarea tenului care se confruntă cu diverse afecțiuni. Excelent antioxidant și antiinflamator, acesta a stârnit curiozitatea cercetătorilor din lumea întreagă. Dacă ești în căutarea unui produs care să îți aline disconfortul și să răcorească tenul, tonerul radiant poate fi perfect pentru tine.

Tonerul cu ulei de canabis este certificat Cosmos Organic, ceea ce înseamnă că plantele din compoziție sunt organice. Nu conține produse de origine animală și este ideal pentru cei care pun un mare accent pe utilizarea produselor naturale. Bucură-te de o curățare delicată și eficientă a pielii și începe-ți ziua cu un ten revigorat și strălucitor. Folosește-l în fiecare dimineață și seară, prin umezirea unei dischete din bumbac și aplică-l pe pielea curățată în prealabil. Masează ușor pentru a facilita absorbția rapidă.

După o utilizare regulată, vei remarca puterea ingredientelor din compoziția tonerului în regenerarea țesuturilor. Calitățile acestui produs organic sunt completate perfect de proprietățile unui ulei de canabis. Tenul își va recăpăta strălucirea, scăpând de nuanța ternă. Efectul antioxidant va contribui la păstrarea elasticității pielii și la menținerea aspectului tânăr, iar ridurile se vor estompa.

 

Articol realizat de www.iagency.ro

 

 

×