x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion De ce ar trebui să ai cel puțin un hanorac negru în garderobă?

De ce ar trebui să ai cel puțin un hanorac negru în garderobă?

15 Oct 2020   •   11:24
De ce ar trebui să ai cel puțin un hanorac negru în garderobă?

Nu poţi spune că ai o garderobă completă dacă nu ai cel puţin un hanorac negru. Ţi se pare logic?

Pe bună dreptate, această piesă este una cu personalitate, te ajută să fii casual, sport, rebel, nonconformist, intrigant, misterios. Sunt atâtea stiluri pe care le poţi aborda cu această piesă inedită…

 

Pentru că este atât de popular ne-am propus să îţi dezvăluim câteva motive care să te convingă că hanoracul negru este un must have, dar şi care sunt secretele care te ajută să faci alegerea perfectă şi care sunt soluţiile propuse de Bolf.ro în materie de hanorace negre. 

Hanoracul negru este libertate de mișcare

Când vrei îmbrăcăminte cu croi minimalist care îţi asigură libertate de mişcare, trebuie să arunci cel puţin o privire hanoracului negru! Fie că presupune îmbrăcare peste cap, fie că este prevăzut sistem de închidere cu fermoar croiul este acelaşi: conceput pentru mişcare. Alegând un hanorac negru alegi îmbrăcăminte dinamică, ce poate fi combinată cu pantaloni de trening şi pantofi sport. Versatil uşor de asortat, uşor de purtat fie că mergi la alergare, într-o drumeţie, la plimbare sau la cumpărături.

Hanorac negru Bolf - o piesă must have pentru  ţinute urbane

Ţinutele urbane sunt originale, intrigante, libere ies din tipare. Negru este non culoarea preferată de amatorii stilului urban. Se înţelege, selectând un hanorac negru alegi să te bucuri de o garderobă vibrantă care te reprezintă. Fie că îl potriveşti cu pantaloni cu tur jos, blugi negrii cu tăieturi ample sau îl combini cu şapcă şi tenişi negri, creezi o ţinută autentică! 

Îţi permite să fi nonconformist, nonşalant, rebel...şi să te simţi bine

Hanoracul negru este o piesă care aduce un aer rebel garderobei. Culoarea închisă şi liniile minimaliste sunt detalii cheie pentru outfituri nonconformiste. Vrei să îndrăzneşti mai mult? Selectează din categoria dedicată hanorace cu imprimeuri, acestea pun în valoare ţinutele pe care le adori. Nu încape îndoială că îmbrăcămintea de calitate şi stilul rebel ţi se potrivesc perfect.

Cum alegi un hanorac negru potrivit

Ai descoperit ca un hanorac negru vine cu multe avantaje. Vrei să îl ai! Iată o serie de aspecte pe care trebuie să le analizezi pentru a beneficia de piesa perfectă. 

 

  • Materialul - vrei o piesă care să fie prietenoasă cu pielea ta? Trebuie să te orientezi către hanorace din bumbac. Acestea asigura confort, au electricitate ridicată şi îţi conferă starea de bine pe care o apreciezi. Vrei un hanorac pe care să îl porţi, iar şi iar? Orientează-te către un hanorac obţinut din mixturi de fibre, bumbac/poliester, sau bumbac/elastan/poliester. Fibrele artificiale conferă rezistența atât de apreciată.

 

  • Dimensiunea  - pentru a te pune în valoare hanoracul negru trebuie să ţi se potrivească perfect. Analizează cu atenţie dimensiunile. Bolf.ro îţi pune la dispoziţie o serie de indicatori, astfel poţi face mai uşor selecţia dorită. Un hanorac potrivit încadrează perfect umerii şi mânecile, nu este nici scurt, nici lung. Nu atârnă, în spate se finalizează la jumătatea buzunarelor pantalonilor. 

 

  • Croiul este o altă constantă pe care trebuie să o  iei în seamă. Ai un trup bine definit, poţi alege orice tip de hanorac negru, de la modele slim fit, la cele regular. Eşti un tip cu structură osoasă? Selectează modele care cad bine pe trup cu croi slim sau slim fit. Cele cu croi larg nu te pun în valoare. Eşti un tip care iubeşte mişcarea dar şi gustările dese? Fereşte-te de hanorace care se mulează, ai la îndemâna o varietate mare de modele regular care distrag atenţia de la zonele proeminente. 

 

Ai hotărât? Care este hanoracul negru potrivit pentru tine? Simplu, cu imprimeu sau  cu dungi?  

 

 

 

×