x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion De ce sa oferi cadouri personalizate in preajma sarbatorilor de primavara

De ce sa oferi cadouri personalizate in preajma sarbatorilor de primavara

22 Feb 2018   •   14:44
De ce sa oferi cadouri personalizate in preajma sarbatorilor de primavara

Acum, in perioada sarbatorilor care vestesc venirea primaverii, tot mai multi oameni cauta sa daruiasca celor dragi cadouri dintre cele mai inedite, printre preferatele acestora fiind lucrurile personalizate. Ca vorbim despre cani personalizate, tricouri imprimate cu diverse mesaje sau, pur si simplu, martisoare cu mesaj, toate pot reprezenta o multitudine de motive de bucurie pentru cei care le primesc.

Se apropie zilele de 1 si 8 martie, zile in care sarbatorim femeia si tot ceea ce reprezinta ea pentru vietile fiecaruia dintre noi. Nu-i un secret ca, in aceasta perioada, anuntata de zilele de Sf. Valentin si Dragobete, pietele se umplu de martisoare si cadouri dintre cele mai banale. La tot pasul intalnim aceleasi martisoare si pachete asa-zis speciale care ne fac cu ochiul langa vanzatorii ce ne indeamna insistent sa „cumparam ceva pentru iubita sau mama noastra” .

A oferi un martisor iubitei, mamei sau colegei de serviciu nu poate fi catalogat decat ca un gest normal, privind in ansamblu, un gest frumos care simbolizeaza respectul barbatului fata de femeia careia i se face cadoul. Lasam insa ca gestul nostru sa ramana doar parte unui simbol sau vrem ca persoana care primeste cadoul sa il si etaleze in diferite ocazii? Cate femei ati mai vazut purtand martisoare la piept?

Nu cumva facem cadou un martisor mai mult din obligatie, prea lejeri pentru a ne gandi ca putem oferi si altceva femeilor din viata noastra? E simplu sa ne infatisam, dimineata, in fata tarabei si sa insfacam cateva martisoare pe care sa le oferim apoi colegelor de serviciu. „Martisoul e simbolul primaverii, asta e, daca nu le convine sa nu mai astepte la anul nici macar atat”. E o fraza pe care sigur ati repetat-o in minte atunci cand ati oferit astfel de cadouri, gandindu-va cam ce gandesc femeile despre ele.

E o realitate pe care nu o putem nega: martisoarele nu mai reprezinta atata de mult ca simbol pentru o femeie. E si normal sa te saturi de acelasi cadou primit an de an, fiind inevitabil sa nu te gandesti ca barbatul care ti-l ofera nu poate oferi si el ceva putin iesit din tipare.

Mergahd pe aceasta linie, sfatul nostru ar fi sa va ganditi la un cadou personalizat, fie ca vorbim despre ceva vestimentar sau o simpla cana cu un mesaj inscriptionat pe ea. Ganditi-va cum ar reactiona colega de serviciu daca, in ziua de 1 martie, atunci cand ar veni la birou, ar vedea asezata in fata calculatorului de serviciu o cana cu un mesaj inedit de genul „Primavara noastra esti tu”.

Cu siguranta ar avea o satisfactie aparte, gandindu-se ca este, poate, unul dintre cele mai noncoformiste cadouri care i-au fost facute de-a lungul timpului de catre colegii de birou. Gandeste-te ca acea cana ii va fi amica de nadejde la orice pauza de cafea iar tu vei avea ocazia sa vezi cum se bucura de ea in fiecare moment in care aveti ocazia sa dialogati.

Oferiti cadouri personalizate, renuntati la banalele martisoare! Daca nu aveti succes, va vom ajuta si la anul cu alte idei.

×
Subiecte în articol: cadouri personalizate