x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Fii în trend vara aceasta cu spray-uri de corp care te fac să te simți extraordinar

Fii în trend vara aceasta cu spray-uri de corp care te fac să te simți extraordinar

28 Aug 2024   •   09:23
Fii în trend vara aceasta cu spray-uri de corp care te fac să te simți extraordinar

Orice femeie își dorește să aibă un parfum de lux, care să persiste mult timp pe piele în această vară. Durabilitatea parfumului depinde de ingrediente, de aceea trebuie analizate componentele sale înainte de a-l cumpăra. Cele mai persistente componente la parfumuri sunt acelea lemnoase, de mosc și aromele tradiționale chypre sub formă de mușchi de stejar și labdanum.

Vara poți impresiona în special prin aromele fructate proaspete, marine, florale și de citrice. Acestea sunt seducătoare, dar comparativ cu acelea lemnoase, ele se estompează mai repede.

Întrebarea este cum să fii seducătoare în această vară? Poți face asta foarte simplu, prin folosirea unui parfum, care să te facă să ai un aer romantic, să ieși în evidență în zilele lungi de vară. Dacă dorești să călătorești și mai ales să mergi la mare, atunci ai putea alege un parfum evocator care miroase a plajă.

Parfumurile seducătoare sunt aparent cele mai bine vândute produse în această vară. Din categoria lor fac parte și parfumurile dulci, floral-fructate, cu note fascinante precum produsele Victoria Secret spray de pe Notino. Acestea arată grozav, au un design fin și mirosul dulce și foarte feminin, ce durează timp de 6 ore.

Pentru a impresiona în această vară, o idee bună ar fi să folosești aceste spray-uri de corp, cu note de parfum fabuloase, care te fac să simți o prospețime instantanee, plăcută, de la prima pulverizare. Fiecare produs are o compoziție unică, specială, care te duce cu gândul la vară și la acel miros minunat al vacanțelor. Cele mai populare produse de corp parfumate sunt:

  • Spray-urile cu miros de fructe exotice și flori tropicale, care îți oferă o evadare senzorială pe plajă și o stare minunată, de neuitat
  • Spray-urile cu note acvatice de apă sărată și alge
  • Alte produse emblematice Victoria's Secret care sunt foarte populare, conțin formule cu arome dulci și persistente de citrice și fructe savuroase
  • Spray-urile cu arome proaspete de fructe exotice, care te duc cu gândul la acele cocktail-uri speciale de vară, cu aromă constantă de prospețime
  • Spray-urile de corp cu acorduri de fructe dulci, cu note de cireșe coapte, vanilie și ambră, care sunt special create pentru a avea o experiență senzuală, ușor amețitoare
  • Parfumuri cu note de mandarine, boabe de ienupăr, lemn de santal, vetiver, vanilie care sunt perfecte pentru femeile cărora le place să trăiască viața la maxim.

Parfumurile de vară necesită multă atenție în ceea ce privește utilizarea lor. Temperaturile ridicate în lunile caniculare și razele ultraviolete nu merg bine cu anumite ingrediente din formulele lor. Prin urmare, ele trebuie să fie mai bine gestionate, respectiv să nu fie purtate la soare pentru că unele dintre ele sunt fotosensibilizante. Prin urmare, când stai la plajă sau te afli în piscină este bine să eviți un parfum prea intens. Poți alege în schimb un produs parfumat, formulat ca fiind anti-UV.

Acum, în anotimpul de vară, este cel mai indicat să-ți actualizezi parfumul, să revii la aromele dulci, de flori și fructe, mai sclipitoare. Aceste mirosuri le găsești în spray-urile de corp Victoria's Secret, care sunt ușor de folosit și care te pregătesc imediat pentru pozitivitate, o stare de bine și distracții de vară.

Fii în trend vara aceasta cu spray-uri de corp care au arome florale de iasomie, frezie, flori de cireș, trandafir, iris, violetă egipteană sau bujor alb în combinație cu arome de fructe proaspete. Anumite produse conțin și note de lemn de santal în combinație cu mosc și vanilie, care au o anumită eleganță și versalitate. Astfel de produse parfumate de brand Victoria's Secret sunt perfecte pentru toate ocaziile și toate anotimpurile. Ele sunt produse de lux care se află frecvent în fruntea top-urilor la cele mai vândute articole parfumate, seducătoare și de tip glamour.

Magazinele online au astfel de produse care arată senzațional și se evidențiază de restul articolelor parfumate de beauty. Cu ajutorul lor poți fi mai senzuală, mai încrezătoare, iar în plus vei lăsa un miros superb în jur, iar asta te va ajuta să te simți absolut fantastic.

×