x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Fii mereu în trend în materie de hair and beauty. Stailer te programează la salon!

Fii mereu în trend în materie de hair and beauty. Stailer te programează la salon!

07 Mar 2022   •   13:37
Fii mereu în trend în materie de hair and beauty. Stailer te programează la salon!

Stilurile se schimbă în fiecare an, uneori chiar în fiecare sezon. Atât când vorbim despre articolele vestimentare cât și despre aspectul fizic. Mereu apar noi modele de manichiură, noi tehnici, la fel și în cazul tunsorilor și al vopselurilor de păr și așa mai departe.

Persoanele care vor să fie mereu la curent cu trendurile și care vor să facă deseori schimbări cu privire la aspectul fizic pot face asta cu ajutorul unor profesioniști din lumea beauty. Aceștia sunt stiliștii de la saloanele de profil.

Puteți merge la salon mult mai simplu acum pentru că platforma Stailer pentru programari salon vă poate găsi un loc liber pe scaunul stilistului mai repede decât vă așteptați, exact pentru ziua și ora la care puteți merge. Veți descoperi aici fel și fel de stiliști profesioniști care vă pot aduce schimbările pe care vi le doriți, care participă constant la cursuri de perfecționare și de învățare a noilor trenduri și tehnici.

Platforma/ aplicația gratuită de care aveți nevoie

Orice persoană vrea să arate bine, pentru că astfel se va și simți bine. Problema era că nu reușeați de fiecare dată să găsiți un loc liber la salon pentru a beneficia de astfel de serviciile dorite. Cu ajutorul Stailer acum este mult mai simplu. Atât prin platforma cât și prin aplicatia Stailer pentru programari salon veți descoperi toți stiliștii care au locuri libere pentru ziua și ora la care puteți ajunge.

Chiar de pe prima pagină a aplicației sau a platformei veți putea alege serviciile de care aveți nevoie și pagina va afișa ceea ce vă interesează. Pentru că veți selecta și orașul, genul, data și ora veți găsi numai rezultatele din orașul vostru, astfel încât selecția să fie mai rapidă și mai simplă.

Nu mai dați acum zeci de telefoane la saloane și nu mai pierdeți zeci de minute fără rezultate pozitive când vine vorba despre programări, acesta fiind numai unul dintre motivele pentru care aveți nevoie de Stailer în viața voastră.

Toate serviciile disponibile

Veți regăsi aici toate serviciile din sfera hair and beauty regăsite la saloanele de profil, destinate atât femeilor cât și bărbaților. Astfel că Stailer este complet gratuit și poate fi utilizat de orice persoană. Sunt pe aplicație saloane din peste 40 de orașe din țară.

Astfel că puteți afla mereu noile trenduri pentru orice serviciu în ceea ce privește serviciile de beauty și chiar le puteți încerca, de ce nu. Manichiura trebuie să fie mereu impecabilă, deci o dată la câteva săptămâni trebuie să vizitați o manichiuristă. Dacă nu aveți idee de modelul pe care să îl alegeți, poate vă încântă o culoare care este la modă și chiar un model inedit pe care l-a învățat la ultimul curs. La fel și pentru celelalte servicii.

Alegeți deci cu ajutorul Stailer stiliștii potriviți care să vă poată oferi schimbările de look pe care le doriți, care să ofere servicii ireproșabile. Veți vedea despre fiecare în parte toate informațiile necesare astfel încât să fiți siguri că mergeți la cine trebuie. Descărcați aplicația și descoperiți mai multe.

 

Contact:

support@stailer.ro

 

 

 

×