x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Îl știi? Secretul purtării genților de damă

Îl știi? Secretul purtării genților de damă

21 Feb 2022   •   14:19
Îl știi? Secretul purtării genților de damă

Nu e nicio noutate, femeile poartă genți pentru a arăta bine și a exprima un statut social. Cu toate acestea, secretul purtării unei genți este să o porți pentru tine însăți. Totul e explicat în acest articol.

Ce genți de damă se poartă de obicei

 

La evenimente, gențile din piele te asigură de o apariție pur și simplu încântătoare, fiind accesoriul vestimentar care întregește o ținută aparte. Pielea naturală arată într-un mod unic și suportă nuanțe deosebite de culoare. Așadar, în societate, la ocazii, geanta ține de afișare, de standarde înalte, de statement, de gusturi cât mai alese comunicate celorlalți. Aici, fără doar și poate, porți o geantă pe umăr pentru ceilalți.

 

La întâlniri de afaceri sau romantice, de asemenea, în primul rând e vorba de afișare, de prezentare. Poate că ai chef să alegi ceva mai lejer dintre rucsacurile tale din piele în care să îți pui lucrurile personale atunci când pleci, însă vei gândi practic și vei alege o geantă, una care să se potrivească ocaziei, indiferent dacă se prezintă sau nu în culoarea ta preferată. Trebuie să impresionezi ca să poți avea succes. Faci doar ce trebuie.

În rest, în plimbări, călătorii, întâlniri cu prietenele sau vizite de familie, lucrurile sunt mult mai relaxate și poți purta fix ce dorești. Poți purta geanta, poșeta, rucsacul doar pentru tine, conform preferințelor tale de moment sau dintotdeauna, conform personalității tale și viziunilor tale cele mai intime asupra aspectului vestimentar sau asupra accesoriului de purtat. 

 

Ce genți de damă poți purta tu oricând

 

Dar dacă ai alege tot frumusețea, calitatea și caracterul deosebit al genților chiar și pentru situațiile în care le porți doar pentru tine? Cine spune că acasă trebuie să fii modestă și pauperă iar în afara casei trebuie să porți sau să folosești ce ai tu mai bun? A trăi exclusiv pentru ceilalți nu înseamnă nimic bun.

 

Secretul, așadar, este să porți lucruri pentru tine însăți întotdeauna.

Dacă alegi genți din piele care îți plac cu adevărat, dacă alegi culori, combinații de culori și nuanțe care îți plac cu adevărat și dacă alegi ceva care îți convine inclusiv ca dimensiune (ca să îți încapă toate lucrurile), și ca mod de compartimentare (ca să ai acces rapid la orice pui în geantă), atunci vei observa că ce alegi poți purta oriunde.

 

Alege calitatea pentru tine în varianta optimizată pentru tine și atunci te poți afișa cu toată siguranța și încrederea cu acea geantă. Chiar și cu acele rucsacuri din piele pe care poate le adori! De multe ori, încrederea în propria persoană, dacă este dublată de un stil îngrijit, face o mai bună impresie decât o geantă super dar care stă atârnată neîncrezător pe umăr.

Întotdeauna poartă gențile pentru tine însăți și observă cum oamenii din jur vor fi convinși de asumarea ta și cum vei face o impresie bună în mod natural, fără să îți mai faci griji pentru asta. Ține minte acest secret și... nu te chinui să îl ții doar pentru tine – este secretul pe care îl poți spune oricui.

×