x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Mihaela Drafta a tinut in mana cheia Sfantului Petru

Mihaela Drafta a tinut in mana cheia Sfantului Petru

de Cosmina Stoicescu    |    13 Aug 2012   •   10:48
Mihaela Drafta a tinut in mana cheia Sfantului Petru

Invitata sa isi prezinte cea mai recenta colectie de rochii de seara la Roma, Mihaela Drafta a profitat de timpul liber pentru a vizita inchisoarea in care a fost tinut Sfantul Petru in lanturi vreme de doi ani.

“Temnita Sfantului Petru este in apropiere de Forul Roman, iar pe un perete poate fi vazut impregnat profilul unui om, despre care se spune ca ar fi al Sfantului Petru. Iesirea din inchisoare se face pe o usa din spate, care este deschisa cu o cheie, despre care se banuie ca ar fi cea pe care Dumnezeu i-a dat-o Sfantului Petru atunci cand l-a eliberat in mod miraculos', declara Mihaela Drafta.

Designerul s-a aflat pentru a zecea oara la Roma si sustine ca iubeste atat de mult acest oras, incat se intoarce de fiecare data cu aceeasi emotie.

“Sunt o persoana spirituala, iar Roma este un loc incarcat de istorie si povesti ce tin de inceputurile crestinismului. Este locul meu preferat din toata lumea, unde de fiecare data gasesc ceva care sa ma surprinda la fiecare pas', marturiseste Mihaela Drafta.

Designerul a ajuns, din nou, intr-unul din locurile preferate din Roma, piata Fontana di Trevi, unde, conform traditiei, a aruncat o moneda in apa fantanii.

“Fontana di Trevi imi trezeste mereu o mare emotie. De fiecare data arunc aici un banut si imi pun o dorinta, iar toate de pana acum s-au implinit. De data aceasta dorinta nu este legata de iubire ci de partea profesionala. Imi doresc sa deschid un magazin MOB la Roma, iar deja am initiat cateva discutii cu niste oameni de afaceri de acolo. In plus, imi doresc sanatate si putere de munca pentru a duce la bun sfarsit toate proiectele mele', spune Mihaela Drafta.

Designerul a ajuns si la Vatican, iar de aceasta data a avut timp sa viziteze celebrele muzee care gazduiesc, printre altele, si minunata opera a lui Michelangelo, Capela Sixtina.

Revenita in tara, Mihaela Drafta se pregateste pentru lansarea oficiala pe piata din Romania a liniei de lenjerie intima masculina MOB, pentru care a colaborat cu celebrul fotograf Italian Maurizio Montani si cu renumitul model masculin Jay Zan, cel care a jucat si in Sex And The City 2.

×