x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Tika ogarul, câinele haute-couture cu garderobă de 20.000 de dolari

Tika ogarul, câinele haute-couture cu garderobă de 20.000 de dolari

de Redacția Jurnalul    |    03 Feb 2024   •   09:20
Tika ogarul, câinele haute-couture cu garderobă de 20.000 de dolari
Sursa foto: Instagram

Tika este un ogar italian în vârstă de 12 ani care a devenit viral datorită ținutelor. Tika este urmărită pe toate rețelele de social media, de peste 1 milion de oameni. Cu o garderobă de 20.000$, Tika este îmbrăcată de stăpânul ei în haine couture personalizate.

Tika e unul dintre cei mai faimoși câini din social media. Multă culoare, haine de designeri și vreo 20.000 de dolari investiți în garderobă. Ce câștigâ? Multă vizibilitate și cu siguranță… câteva invitații la săptămâna modei, relatează Aleph News.

Tika este un ogar italian în vârstă de 12 ani a cărui garderobă este plină de culori vii, paiete și imprimeuri amuzante, care se ridică la vreo 20.000 de dolari.

Însă, totul a început în 2016 când Thomas, proprietarul faimosului ogar, i-a creat o pagină de instagram lui Tika și a început să creeze alături de alți desingeri, ținute couture, pe care le lua insprație în mare parte de pe podiumurile actuale și de la oameni precum Lady Gaga, Cher sau Celine Dion.

Deși Thomas a recunoscut că nu e neapărat un expert în modă, îl încântă foarte mult să țină publicul în suspans atunci când vine vorba de ce ținută extravagantă va afișa Tika în continuare.

După ce a adunat rapid un număr mare de fani în online, acest ogar fancy a avut ocazia de a lucra cu mari branduri de modă precum Boss, Dior, Chanel, Fendi și Vogue. Să nu mai punem și faptul că este invitată de onoare în fiecare an, în cadrul evenimentelor de la săptămâna modei de la Paris, Milano și New York.

Chiar dacă unora li se pare destul de chinuitor să faci asta cu un câine, Tika are parte de un tratament extrem de special și toată iubirea necesară din partea lui Thomas și a soțului lui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de tika & kala (@tikatheiggy)

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Tika ogar haute-couture