x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) 5 ținute pentru un revelion altfel

(P) 5 ținute pentru un revelion altfel

29 Dec 2020   •   15:58
(P) 5 ținute pentru un revelion altfel

Tu te-ai hotărât ce vei purta la trecerea dintre ani? Anul acesta a fost unul diferit și cu siguranță Revelionul nu va fi altfel! Însă asta nu înseamnă că stilul tău va avea de suferit! Te vei bucura din plin de ținutele tale chiar dacă vor fi văzute de mai puține persoane! Ba chiar ai putea fi văzută de o lume întreagă dacă faci un live pe insta!

 

La Monarh Design ne-am hotărât să-ți facem o surpriză dublă anul acesta! Ai ținute fabuloase și șansa de a le achiziționa plătind eșalonat. Începând din decembrie poți cumpăra orice produs Monarh Design disponibil pe monarhdesign.com folosind sistemul TBI de plată în rate.

Astfel îți vei putea cumpără tot ce dorești fară a pune presiune pe bugetul tău lunar. Poți alege ținutele pe care le dorești, indiferent de stilul pe care îl vei aborda Revelionul acesta! Tu în ce categorie te încadrezi?

  1. Elegant diva – Poartă ROCHIA DIN TUL CU BODY INCORPORAT 

Tu știi mereu ce îți dorești și nici nu îți poate sta în cale. În noaptea dintre ani vei purta o ținută elegantă indiferent de amploarea petrecerii la care vei participa. Asta numim noi stil asumat 100% - tu știi ce te reprezintă și nu faci niciodată compromisuri.

 

  1. Chic and sweet – Poartă ROCHIA ALBA CU FUNDA SI MANECA LUNGA 

O ținută elegantă și rafinată perfectă pentru o petrecere intimă cu prietenii apropiați. Tu știi cum să profiți la maximum de evenimentele la care participi, indiferent de amploarea lor. Vei fi cu sigurantă remarcată și apreciată.

  1. Special touch – Poartă COMPLEUL CORSET CU VOLANE SI PANTALON CONIC 

Stii să te faci remarcată iar stilul tău este unul care impresionează de fiecare dată! Indiferent de ocazie tu știi să fii altfel decât ceilalți! Tocmai de aceea acest compleu superb este alegerea perfectă pentru tine. Știm bine că cel mai important accesoriu va fi personalitatea ta efervescentă.

  1. Statement lover – Poartă ROCHIA CU VOLANE APLICATE

Stilul tău este unul elegant dar impunător! Tocmai de aceea, adori să porți ținute deosebite în cadrul evenimentelor speciale! Chiar dacă anul acesta petrecerea la care vei participa nu va fi la fel de fastuoasă, stilul tău nu va avea de suferit! Rochia cu volane aplicate este ideală pentru a scoate în evidență stilul tău deosebit!

  1. Sporty spice – Poartă COMPLEUL SPORT CU VOLAN ASIMETRIC

Ești mereu atrasă de ținutele comode și ultra confortabile dar nu renunți niciodată la eleganță și stil! Compleul Monarh cu volan asimetric este alegerea perfectă pentru a fi purtat atât cu sandale elegante cât și super lejer cu bocanci. Iubim stilul tau sport și știm cât vei aprecia această ținută!

 

 

Indiferent de stilul tău la Monarh Design vei găsi ținuta perfectă pentru un revelion atfel! Iar acum poți plăti în rate pentru ca bugetul tău să nu aiba de suferit! Am implentat cele mai simple măsuri pentru ca tu să te bucuri din plin de produsele noastre. Spor la shopping!

×