x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) 6 caracteristici ce ţin de aspectul ceasurilor bărbăteşti, de care trebuie să ţii cont

(P) 6 caracteristici ce ţin de aspectul ceasurilor bărbăteşti, de care trebuie să ţii cont

23 Mar 2022   •   17:21
(P) 6 caracteristici ce ţin de aspectul ceasurilor bărbăteşti, de care trebuie să ţii cont

Alege cu grijă ceasul în funcţie de caracteristicile ce ţin de aspect sau cele care sunt legate de performanţă. Poţi descoperi o multitudine de ceasuri de calitate pe WatchShop.ro. Dacă vrei să alegi un ceas bărbătesc care să se potrivească perfect cu personalitatea ta şi stilul de viată, poţi analiza anumite caracteristici fizice, ce ţin de aspectul lui. 

Iată care sunt principalele atribute pe care le poţi lua în calcul atunci când cumperi un ceas nou:

1. Ceasul tău poate să aibă curea de piele naturală

Ceasurile cu o curea din piele naturală sunt clasice şi frumoase. Ele pot să fie asortate la o multitudine de costume bărbătești. Poţi să le foloseşti dacă lucrezi la un birou sau dacă ai întâlniri de afaceri, precum şi în viaţa de zi cu zi, dacă acesta este stilul tău personal. Pentru a descoperi modelele de ceasuri bărbăteşti, poţi accesa link-ul următor: https://www.watchshop.ro/ceasuri-barbatesti/

2. Ceasul poate să aibă bratara din oţel inoxidabil sau cu placaje diverse pe metal

Ceasul care are bratara din metal, este unul care este versatil. În funcţie de modelul ales, ceasul poate să fie sport sau clasic. Este uşor de purtat şi poţi să îl introduci în aproape orice gen de outfit zilnic. Poţi alege bratara  din oţel inoxidabil pentru a avea o durată mare de viaţă şi pentru un aspect care se păstrează impecabil pentru mult timp. Poţi, de asemenea, să cumperi un ceas cu o curea cu placaj colorat. 

3. Ceasul poate să fie elegant sau sport

Atunci când cumperi un ceas, trebuie să ţii cont de stilul tău de viaţă. De asemenea, trebuie să te gândeşti când anume îl foloseşti şi cum o să îl introduci în rutina ta. Poţi alege să porţi un ceas sport dacă ai acest stil vestimentar sau dacă preferi să îl foloseşti atunci când mergi la sală sau atunci când faci mişcare. Dacă preferi un ceas elegant, atunci îl poţi folosi la ocaziile speciale sau evenimentele importante. Dacă te îmbraci corespunzător sau dacă te reprezintă, poţi să îl foloseşti zilnic la orice tip de întâlnire legată de afaceri sau la birou. 

4. Ceasul poate să aibă funcţii de tip smartwatch şi poate să arate precum cel clasic

Ceasurile moderne au funcţii diverse, care te ajută îţi gestionezi corect nevoile legate de folosirea telefonului mobil. Există o multitudine de aplicaţii pe care le poţi utiliza în corelaţie cu un smartwatch. Poţi să faci sport şi poţi vedea câţi paşi sau câte exerciţii ai făcut. 

De asemenea, poţi monitoriza pulsul şi funcţiile te vor ajuta să menţii sub control orice obiectiv legat de antrenamentele pe care le alegi. Cu ajutorul unui smartwatch o să poţi să te bucuri de gestionarea corectă a apelurilor și chiar mesajelor primite. Nu trebuie să ai alături de tine de fiecare dată telefonul mobil. Un smartwatch poate să arate la fel ca un ceas normal, clasic. 

5. Poţi alege ceasul în culorile clasice sau poţi folosi unul foarte intens colorat, pentru un look modern

Culorile pe care le foloseşti te reprezintă. Dacă vrei un look modern alege culorile tari sau cele mate. 

6. Alege un ceas discret sau unul care să iasă în evidenţă, în funcţie de ceea ce doreşti să obţii ca imagine

Imaginea ta este construită cu ajutorul detaliilor şi accesoriilor. Alege un ceas discret sau unul care să se impună, în funcţie de ceea ce vrei să obţii. 

×