x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Cadou inedit de Valentines Day

(P) Cadou inedit de Valentines Day

16 Feb 2021   •   14:07
(P) Cadou inedit de Valentines Day

Sărbătoarea iubirii este tot mai aproape, așa că deja ai început să cauți un dar perfect pentru femeia specială din viața ta.

Ai luat în calcul un set de bijuterii, sau o vacanţă, ori un abonament la SPA. Şi totuși, v-ați gândit că doamnele speciale din viaţa voastră ar aprecia haine de blană?  Da, aceste articole de îmbrăcăminte dau valoare garderobei, sunt expresive, și nu degeaba sunt atât de apreciate de femei. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim câteva dintre recomandările partenerilor de încredere, Carolina Design, în materie de cadouri inedite.

Haine de blană - preferate de amatoarele de stil

Trebuie să recunoaştem că nu există reviste care să nu promoveze în paginile lor haine de blană naturală, vestele de blană sau căciulile realizate din blănuri mătăsoase de vulpe ori nurcă. Practic, aceste piese sunt iconice când vine vorba de eleganță, stil, rafinament şi bun gust. Partenera ta, cu siguranţă, va aprecia o asemenea extravaganță.

Carolina Design te ajută să iei rapid cele mai bune decizii. Accesează pagina www.carolinadesign.ro şi descoperă propunerile acestora în materie de haine de blană. Ai o varietate mare de modele din care poți selecta. Dacă partenera este o fire dinamică cu siguranţă i s-ar potrivi haine de blană scurte, care să îi permită să se exprime natural. Doamnelor sofisticate li se potrivesc hainele de blană lungi, care îmbrăcă în mod natural trupul.

Femeilor sofisticate care cunosc şi apreciază valoarea blănurilor, cu siguranță, li se potrivesc haine de blană de linx. Aceste piese au fost declarate de Cosmopolitan ca fiind stylish, în vogă, must have-urile anului. Alegerea unei astfel de piese va atrage aprecieri şi multă recunoștință!

Dacă te gândeşti bine, hainele de blană sunt investiții geniale. Aparent sunt scumpe! Eronat îţi spun cunoscătorii! Pentru că au versatilitate ridicată şi rezistență sunt investiții geniale. Cum spuneam, când vrei să faci un dar memorabil partenerei, nu ezita să alegi haine de blană din nurcă, haine de blană de vulpe haine de blană de chinchila, sau chiar de raton. Fiecare dintre piesele recomandate de Carolina Design sunt croite  să pună în valoare feminitatea, eleganța şi bunul gust.

Veste de blană  - cadouri cu parfum primăvăratic

8 Martie este foarte aproape, deci gândul la temperaturi blânde, te-ndeamnă să iei în calcul achiziționarea de veste de blană cadou! Cu un astfel de dar veți reuși să surprinzi în mod plăcut. 

Carolina Design vină cu propuneri de nerefuzat. Modele de veste de blană recomandate reuşesc să satisfacă chiar şi preferinţele celor mai exigente cunoscătoare. Şi, când vorbim, de costuri, trebuie să iei în calcul şi ofertele generoase.

Poţi aduce un vibe dinamic în garderoba partenerei, alegând veste de blană de vulpe multicolore, veste negre sau veste de blană de vulpe albe. Ştiaţi că vestele de blană albe au fost declarate piese extra glamour se specialiştii în styling? Pot fi oricând purtate cu cămăşi albe şi pantaloni din piele, cu fuste lungi şi bluze subțiri, sau de ce nu pot fi accesorizate cu căciuli din blană cosmopolite. 

După cum vezi alegerea unei haine de  blană ori a unor veste din blană este una inspirată. Parteneră, iubita, soţie sau prietena îţi va mulţumi pentru cadoul inspirat. Se poate spune că cu un astfel de dar urezi femeii iubite din viața o primăvară frumoasă!

 

×