x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Cadouri corporate - coșuri cadou de Crăciun pentru orice buget

(P) Cadouri corporate - coșuri cadou de Crăciun pentru orice buget

23 Noi 2020   •   07:00
(P) Cadouri corporate - coșuri cadou de Crăciun pentru orice buget

În luna noiembrie 2020, gourmetGIFT.ro, specialistul în coșuri cadou gourmet și cadouri corporate premium, oferă 5% discount suplimentar la toate comenzile de coșuri cadou Crăciun. Se pot comanda coșuri cadou indiferent de buget, existând o mulțime de variante în colecția Crăciun 2020.

 

Persoanele fizice pot comanda coșuri cadou pentru familie, prieteni sau colegi, dar cele mai multe comenzi sunt lansate de firme care au nevoie de soluții profesionale de cadouri Crăciun pentru angajați, colaboratori, furnizori, parteneri de afaceri și chiar clienți VIP.

 

Pe gourmetGIFT.ro pot fi comandate online cosuri cadou deosebite, premium, mult mai apreciate decât cele clasice disponibile în rețele fizice de magazine sau la retaileri care fac doar alăturări de produse, fără a merge pe asocieri de acest gen care să transmită efect puternic, mesaje de apreciere, afecțiune, mulțumire, optimism.

 

Magazinul online gourmetGIFT.ro propune coșuri cadou pentru aniversări, onomastice, 1 - 8 Marie, Valentine`s Day, Paște și desigur Sărbătorile de iarnă. Pentru orice ocazie - chiar și doar pentru a bucura pe cineva drag fără un motiv anume - se pot livra rapid coșuri cadou ce vor deveni cadouri memorabile.

 

"GourmetGift.ro, cel mai mare magazin online de cosuri si cadouri exclusiviste din Romania, se mândreşte cu vânzarea doar a produselor exclusiviste. Produsele noastre sunt atent selecţionate din întreaga lume. Selectarea acestor produse necesită un nivel extrem de ridicat de angajament şi de integritate. Vă oferim cosuri cadou unice, elegant ambalate, pentru orice buget, care fac obiectul unor note elegante şi rafinate. Varietatea produselor noastre satisface chiar şi cele mai rafinate gusturi culminând  intr-o impresie cu adevărat profesionistă şi de bun gust. Varietatea produselor din ofertă acoperă o paletă largă de nevoi, segmentate pe următoarele categorii: Coşuri cadou Exclusiviste, Coşuri cadou Traditionale, Coşuri cadou pentru buget redus, Cadouri pentru copii", se precizează pe gourmetGIFT.ro.

 

Coșurile cadou de Crăciun promit efect puternic pozitiv, căci arată excepțional și sunt livrate rapid prin curier, bine ambalate, la adresa clientului sau direct la destinatari. Firmele pot solicita noul serviciu de livrare multiplă pentru orice comandă corporate.

 

Toate soluțiile sunt flexibile, personalizate astfel încât companiile să își poată externaliza partea de cadouri Crăciun bazându-se pe un aliat cu experiență. Livrările se fac la momentul dorit, chiar dacă sunt comenzi realizate din timp (cu atât mai bine, astfel încât stocurile să fie garantate). La cerere, contra cost se poate oferi chiar serviciul de gravare a siglei companiei pe fiecare cadou oferit.

 

.

 

 

×