x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Coșuri cadou de Crăciun - colecția Crăciun 2020 propusă de gourmetGIFT.ro

(P) Coșuri cadou de Crăciun - colecția Crăciun 2020 propusă de gourmetGIFT.ro

16 Noi 2020   •   15:12
(P) Coșuri cadou de Crăciun - colecția Crăciun 2020 propusă de gourmetGIFT.ro

Idei pentru cadouri de Crăciun fără a fi nevoie de a merge în magazine fizice, pentru a se evita aglomerația și timpul irosit? Una dintre cele mai practice și apreciate variante este alegerea online a unor cosuri cadou de Craciun, acele coșuri gourmet pe care le vedem și în filme, perfect realizate, transmițând atmosfera festivă pe care oricine și-o dorește de Sărbătorile de iarnă. Nu este vorba doar despre alăturarea unor produse, coșul cadou trebuie să fie o asociere ideală de gusturi și arome fine, exclusiviste, în același timp o unitate la nivel estetic.

 

Coșuri cadou de Crăciun cu aspect și conținut pur și simplu wow sunt propuse în colecția 2020 de coșuri gourmet lansată de magazinul online gourmetGIFT.ro. Cu experiență de peste 10 ani și cu un portofoliu impresionant de clienți inclusiv din mediul corporate (companii mari, cu așteptări ridicate la standarde internaționale de top), gourmetGIFT.ro este specialistul în coșuri cadou pentru orice ocazie, propunând modele cu produse gourmet exclusiviste, premium și de lux.

 

Indiferent de bugetul alocat pentru cadourile de Crăciun, se vor găsi soluții fără compromis, doar cadouri care impresionează: coșuri de Crăciun perfecte pentru a fi oferite familiei (inclusiv coșuri cadou pentru părinți, nași sau fini), prietenilor, colegilor. În materie de cadouri corporate, există numeroase opțiuni de coșuri cadou pe care companiile le pot comanda pentru angajați, colaboratori, furnizori, clienți importanți. În funcție de dorința clientului, coșurile cadou se pot livra inclusiv direct la adresele destinatarilor - un serviciu util în contextul pandemiei de Covid-19, pentru a limita contactul mai multor persoane cu produsele ce vor fi oferite cadou. În cazul firmelor, se pot face comenzi cu livrare multiplă, la mai multe adrese.

 

Ce conțin coșurile cadou de Crăciun? Există variante de coșuri cadou internaționale și cosuri cadou cu produse românești, care promovează valorile tradiționale. Foarte apreciate sunt produsele italiene, dar și mărcile de top în general, produse excluviste cu distribuție limitată în țara noastră - unele chiar importate direct și exclusiv de gourmetGIFT, așa cum sunt cafeaua boabe, cafeaua măcinată și capsulele de cafea Trucillo și Excelsior.

 

Cei care organizează petreceri private - acasă sau în alte locații - ori cei care au nevoie pur și simplu de a comanda băuturi alcoolice online pot alege din multe opțiuni de pachete băuturi și kit-uri de party la cele mai mici prețuri de pe internet - produse originale, mărci premium de whisky, vinuri, șampanie și alte băuturi rafinate.

×
Subiecte în articol: cadou de craciun