x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Ginas.ro - aparatele de stilizare perfecte pentru hairstyliști la început de drum

(P) Ginas.ro - aparatele de stilizare perfecte pentru hairstyliști la început de drum

11 Ian 2022   •   16:00
(P) Ginas.ro - aparatele de stilizare perfecte pentru hairstyliști la început de drum

Mulți trăiesc cu impresia că a fi hairstylist, make-up artist, lash artist sau orice altă funcție din industria de hair&beauty, nu poate fi un lucru așa de greu. În realitate, ca în orice domeniu, persoanele investesc timp, bani și fac foarte multe sacrificii pentru a se perfecționa și a ajunge undeva.

Se depun eforturi financiare enorme nu numai pentru cursuri, dar și pentru achiziționarea de ustensile, aparaturi și produse necesare. La fel ca în orice domeniu, niciodată nu te poți opri din învățat.

Drumul către succes este pavat cu eșecuri

Însă pentru cei ce vor să își urmeze visele și pasiunile nimic nu-i doboară, fiindcă pot mai apoi spune cu mândrie că lucrează în domeniul care le place. A fi hairstylist presupune multă muncă, în picioare toată ziua, stres și foarte multă atenție, întrucât clienții își lasă podoaba capilară pe, speră ei, mâini bune. Sigur nu vrea să iasă nimeni dintr-un astfel de salon plângând, iar uneori clienții nici măcar nu spun când nu le place ceva, nemulțumirile fiind împărtășite după, de cele mai multe ori și prin recenzii. Ideea este că trebuie să apreciem și să respectăm oamenii, indiferent de jobul pe care-l au, fiindcă fiecare își urmează drumul și până la urmă și o doctoriță are nevoie de o tunsoare nouă sau un păr coafat perfect, fiindcă ea nu se pricepe.

Dacă ești la început de drum în lumea hairstyling-ului, ți-ai deschis propriul salon sau lucrezi acasă, atunci știi că unele lucruri sunt indispensabile, iar printre acestea se află și aparatele de stilizare. Îți vei dori ceva de calitate, care să ofere rezultate excelente, dar care să nu te ducă la sapă de lemn. De aceea, aparatele de la Ginas.ro vor fi alegerile perfecte. Iată mai jos câteva dintre ele ce-ți vor fi de ajutor pentru realizarea diverselor coafuri.

Placa de îndreptat părul cu aburi

Placa de indreptat parul cu aburi este un must-have în arsenalul tău. Este un aparat de styling 2 în 1, deci clientele tale vor avea parte de coafuri drepte și strălucitoare sau buclele perfecte. Astfel, nici nu mai este cazul să achiziționezi un ondulator dacă bugetul nu-ți permite. Însă, Gina’s te așteaptă și cu acestea dacă ți le dorești separat. Placa de îndreptat părul cu aburi are trei trepte de temperatură, astfel încât să alegi ce este potrivit pentru părul clientelor. Fiindcă aceasta folosește tehnologia cu abur, asta înseamnă că va păstra părul sănătos și puternic.

Nu ești hairstylist fără un uscător de păr

Să spunem că fără un ondulator te mai descurci ca hairstylist, însă uscătorul e sfânt, n-are cum să îți lipsească. Este printre cele mai utilizate lucruri într-un salon. Și nu e de ajuns că stai în picioare toată ziua? Cu siguranță nu-ți mai trebuie și un uscător greu, ca la finalul zilei să nu-ți mai simți încheietura.

Așa că Gina’s a creat un uscător de dimensiuni mici, dar cu o putere surprinzătoare, până la 2000W. Are trei setări de căldură, două viteze, o setare de răcire și un cablu lung de 2 metri, ca să îl poți utiliza cu ușurință din orice direcție.

Ondulatorul pentru păr în valuri

Acea coafură cu bucle de tip valuri nu poate fi obținută oricum, ci cu un aparat specific pentru acest lucru. Iar tu trebuie să ai în arsenalul tău cel puțin un aparat cu care să faci coafuri inedite, fiindcă lumea se mai plictisește de clasicele bucle. Buclele lejere și naturale sunt preferate de multe femei. Acest ondulator are patru trepte de încălzire și se încălzește rapid, astfel încât coafura să fie gata în cel mai scurt timp. Are capăt cu izolare termică pentru a te feri de orice pericol.

 

Fii la curent cu noutățile Gina’s accesând pagina oficială. Cât de curând apar noi produse de stilizare pe care cu siguranță ți le vei dori ca hairstylist. 

 

Contact: salut@ginas.ro

×