x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vă urează cu drag DiAmanti.ro

(P) La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vă urează cu drag DiAmanti.ro

08 Mar 2021   •   11:50
(P) La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vă urează cu drag DiAmanti.ro

Specializat în comercializarea unora dintre cele mai apreciate cadouri pentru doamnele din viața noastră - bijuterii, poșete și încălțăminte, magazinul online DiAmanti.ro are bucuria de a ura La mulți ani tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie - Ziua Internatională a Femeii.

Încă din 2014 DiAmanti a oferit femeilor din România ocazia de a alege piese deosebite din colecții unice de genți din piele naturală lucrate în Italia cu maximă atenție la detalii și finisaje premium.

Oferta a fost completată ulterior de noile colecții de încălțăminte din piele, bijuterii din argint și bijuterii din aur.

Toate aceste minunate produse au adus bucurie în viețile a zeci de mii de femei și au onorat frumusețea și eleganța naturală a româncelor.

Continuăm să aducem zâmbetul pe buzele femeilor, oferindu-le de fiecare dată cele mai bune produse la cele mai bune prețuri, cu mare drag pentru tot ceea ce este frumos și autentic.

Puși în slujba eleganței feminine de zi cu zi, înțelegem acest lucru precum o responsabilitate de a oferi doar produse de bună calitate care să pună în evidență frumusețea naturală a femeii.

DiAmanti.ro vă urează La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii și vă oferă în dar un discount de 10% special pentru cititoarele Jurnalul, folosind codul de reducere JURNALUL10 în pagina de finalizare a comenzii.

×