x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Orsini.ro vă urează la mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

(P) Orsini.ro vă urează la mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

08 Mar 2021   •   11:48
(P) Orsini.ro vă urează la mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Iar bijuteriile cu diamante de la Orsini sunt prietene pe viață ale femeilor din România și din întreaga lume.

Cu o tradiție de peste 50 de ani și o prezență în peste 500 de puncte de vânzare de pe întregul mapamond, bijuteriile Orsini sunt disponibile in România prin intermediul magazinului online Orsini.ro.

Bijuterii din aur lucrate manual cu diamante și pietre prețioase, oferă o experiență premium datorită finisajelor de lux, a strălucirii unice, a originalității modelelor.

Desigur, modele clasice de bijuterii precum cercei din aur cu diamante, lănțișoare din aur și inele de logodnă cu diamant, sunt disponibile în colecția Orsini, iar plusul de originalitate adus de maeștrii bijutieri fac din aceste bijuterii unice adevărate opere de artă.

Orsini.ro vă urează La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii și vă oferă în dar un discount de 10% special pentru cititoarele Jurnalul, folosind codul de reducere JURNALUL10 în pagina de finalizare a comenzii.

×