x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Stailer te programează simplu și ușor la salonul de înfrumusețare dorit

(P) Stailer te programează simplu și ușor la salonul de înfrumusețare dorit

05 Feb 2021   •   14:38
(P) Stailer te programează simplu și ușor la salonul de înfrumusețare dorit

Contextul pandemiei și în special perioada de izolare au scos în evidență cel mai bine necesitatea operațiunilor on-line. Toate procesele de cumpărare și vânzare s-au realizat doar în mediul on-line, altă posibilitate nefiind la fel de sigură sau ușoară. Deci când soluții nu mai sunt, mai este una - internetul.

 

Noile generații de copii sunt obișnuite cu obținerea oricărei informații pe internet, iar această perioadă a crescut interesul cu privire la accesul la mediul on-line a oricărei categorii de vârstă. Este un mod simplu de a economisi timp și de a  obține o gamă largă de informații, care permite selectarea variantei potrivite pentru fiecare.

 

Stailer este o platformă care s-a adaptat acestui stil de viață și s-a pliat foarte bine pe nevoile oamenilor cu privire la programările on-line pentru vizitele la salonul de înfrumusețare.

 

Orizonturi noi cu privire la alegerea salonului perfect

 

Stailer a adus în atenția oamenilor posibilități variate în legătură cu saloanele din anumite orașe mari. Această platformă a apărut cu câteva luni în urmă, fiind disponibilă la început doar pentru orașul Cluj-Napoca. Datorită utilității ei și a numărului mare de persoane care beneficiază de serviciile oferite, și-a extins aria de servicii și în Oradea, Iași și Timișoara.

 

Momentul în care trebuie ales hair-stilistul potrivit sau o nouă manichiuristă este dificil să apelăm la prieteni, să dăm numeroase search-uri de Google, pentru a găsi o persoană specializată care să se plieze pe dorințele fiecăruia.

 

Aceste aspecte au constituit punctele centrale în vederea creării acestei platforme care adună toate saloanele într-un singur loc. Mai mult decât atât, aici sunt disponibile toate persoanele care pot să ne satisfacă nevoile în materie de îngrijire personală, alături de lista de prețuri pentru orice serviciu oferit.

 

În cadrul acestei platforme poate fi selectat serviciul dorit în funcție de gen, astfel încât sunt disponibile opțiuni și pentru bărbați. Aceștia își pot găsi bărbierul potrivit sau hair stilistul și, de ce nu, chiar locul perfect pentru îngrijirea manichiurii sau pentru un tratament facial. Toate serviciile disponibile ale saloanelor pot fi selectate din lista disponibilă. Enumerăm acestea, printre care: make-up, cosmetică, tuns, vopsit, tratamente păr, manichiură.

 

Momentele speciale necesită atenție specială

 

În vederea participării la o petrecere sau la un eveniment important, care, de cele mai multe ori poate fi unic pentru persoanele dragi din viața noastră, toată lumea din jur se pregătește până la cele mai mici detalii. Astfel coafura, machiajul și toate elementele ce țin de aspect, mai puțin îmbrăcămintea, sunt realizate la salon.

 

Prin Stailer pot fi găsite cu ușurință unele dintre cele mai bune alegeri, la doar un click distanță. Programarea poate fi realizată în ziua și la ora la care ai nevoie, fără a fi nevoit să insiști la un anumit salon care probabil nu mai are disponibilitate. În vederea unui make-up-ul pentru evenimentele speciale din viata ta  se poate stabili on-line o programare prin câțiva pași simpli, cu ajutorul lui Stailer.

 

Această platformă permite setarea unui reminder pentru a te ajuta să ajungi la timp și, mai mult decât atât, poți stabili programări și pentru prieteni, astfel încât nimeni să nu rămână fără coafură sau make-up în ziua petrecerii.

 

Pentru a seta o programare pentru evenimentele viitoare stabilite, poți contacta reprezentanții pe adresa de e-mail support@stailer.ro sau poți realiza chiar singur întâlnirea cu stilistul favorit, din timp, fără a risca pierderea programării pentru că reminder-ul este opțiunea de care beneficiezi, exact pentru astfel de situații.

 

 

 

×