x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Păr puternic și strălucitor? Top 5 Tratamente Păr cu Ingrediente Naturale

Păr puternic și strălucitor? Top 5 Tratamente Păr cu Ingrediente Naturale

06 Mai 2021   •   14:46
Păr puternic și strălucitor? Top 5 Tratamente Păr cu Ingrediente Naturale

Părul este unul din atuurile prin care se face remarcată o femeie, iar dacă este puternic și strălucitor va atrage întotdeauna privirile. În dorința de a arăta bine, ne supunem firul de păr la acțiunea nocivă a unor factori de mediu și la tot soiul de tratamente și produse, vopsire, uscare, ondulatoare, fixative, vânt, soare, clorul din bazin, apă sărată, ploaie, zăpadă... Pentru a-l menține mătăsos și sănătos trebuie să-l hidratezi, să ai grijă de alimentaţia ta şi să foloseşti cât mai rar aparatele de coafat pe bază de căldură. Este important să înțelegi că îngrijirea părului se face treptat și că de la curățare până la produsele de styling, fiecare pas îți poate influența părul. Alege produse de îngrijire pentru păr, game de șampon - balsam dedicate, care hidratează și hrănesc firul de păr și folosește regulat un tratament par.

Beneficiile folosirii tratamentelor de păr

Bottega Verde îți propune tratamente pentru păr care au la bază ingrediente active naturale cu proprietăți extraordinar de benefice, precum lapte / ulei de cocos, keratină, nuci de macadamia, nuci braziliene, ghimbir, goji, ulei de argan sau semințe de in, menite să asigure hidratarea și hrănirea în profunzime de care ai nevoie.

Tratamente pentru păr vopsit

Pentru un păr mătăsos și frumos în continuare, nu uita că acesta trebuie îngrijit cu cel mai bun tratament par pentru părul vopsit. Ca și în cazul șamponului și balsamului, acesta trebuie să aibă aceleași proprietăți și ingrediente active. Soluția salvatoare atunci când crezi că părul tău este deteriorat în mod iremediabil este un tratament păr pe bază de ulei, iar părul își va recăpăta strălucirea și vitalitatea.

  1. Uleiul de păr, protecție culoare, cu ulei de nuci braziliene și de Macadamia permite pătrunderea în adâncimea firului de păr, fortificându-l pe întreaga sa lungime. Acest tratament păr este nutritiv și protector pentru părul vopsit, cu efect de regenerare. Extractul de nuci braziliene protejează părul, iar cel de nuci de macadamia restructurează firul în întregime conferindu-i strălucire.

Tratamente pentru regenerarea părului

Dacă observi că părul tău nu mai vrea să recapete forma dorită, că e tern și lipsit de strălucire, iar firele capilare se rup și se electrizează ușor, asta înseamnă ca trebuie să cauți urgent un tratament par pentru regenerare.

Keratina este o proteină specială care se găseşte în compoziţia părului în mod natural în proporţie de 85% și acționează ca o protecție internă și externă pentru a-ți menține părul sănătos și strălucitor. Mai mult are proprietatea de a se lega de structura firelor despicate, acoperind cuticula și îndreptând-o. Atunci când părul este coafat în exces, această componentă se degradează, iar părul devine lipsit de strălucire și greu de aranjat. De aceea, un tratament păr cu keratină te va ajuta să-ți restructurezi firul de păr și să-ți recapeți strălucirea.

  1. Pentru a regenera și pentru a da o viață nouă părului tău fragil, rupt sau deteriorat, încearcă un tratament pentru păr fragil sau rupt cu Keratina și cașmir. Keratina pentru păr și proteinele de cașmir cu formă cationică au acțiune reparatoare și protectoare. Cu fiecare aplicare, părul devine mai ușor de aranjat, este mai moale, plin de forță și vitalitate.

Tratamente pentru căderea părului

În funcție de desimea podoabei capilare, pot cădea zilnic între 50 și 100 de fire de păr. Însă este anormal să nu se regenereze la fel de repede. Deficiențele de vitamina D, dezechilibrele hormonale, carențele nutriționale, menopauza și stresul pot fi vinovate pentru căderea părului. În afară de medicamentație și suplimente ar trebui să intervenim cu o igienă corectă a scalpului și părului. Cel mai bine încearcă un tratament păr cu efect de strălucire, îngrijire și protecție.

  1. Tratamentul pentru prevenirea căderii părului cu 8 extracte de plante BV Krin este un tratament păr eficient ce se bazează pe ingrediente active dintr-o gamă largă de plante care ajută la prevenirea căderii părului. Prima etapă de tratament păr implică 15 fiole ca tratament șoc cu extracte de retinol (forma activă a vitaminei A, nutrient esențial pentru sanătatea pielii și părului), urzici (tonic asupra părului, stimulând creșterea acestuia, îmbunătățește starea de sănătate a scalpului și întărește foliculii de păr) și soia (păr neted, moale și strălucitor) pentru a stimula scalpul și pentru întărirea părului. A doua etapă implică alte 15 fiole ca tratament păr de întreținere, și conțin o selecție specială de extracte din plante pentru a proteja și menține vitalitatea părului.

Tratamente anti-frizz

Fenomenul de electrizare se adresează mai ales părului deshidratat și deteriorat, care are nevoie de tratament păr anti-frizz. Un tratament păr anti-electrizare poate impacta pozitiv felul în care părul răspunde la umezeală și la electrizare, având grijă de cuticula părului și menținând părul hidratat, ușor de aranjat și cu o textură fină.

  1. Un tratament păr anti-electrizare eficient este tratamentul pentru definirea buclelor cu extract de avocado. Uleiul de avocado conține o cantitate mare de proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic și amino-acizi, fiecare cu rol esențial în creșterea, hidratarea și hrănirea firului de păr. Textura să ușoară nu încarcă părul și diminuează efectul de electrizare. În plus, ajută la menținerea și formarea buclelor, lăsând părul mătăsos și strălucitor.

Tratamente protectoare

Atât razele soarelui cât și folosirea excesivă a uscătorului de păr sau a plăcii daunează firului de păr și totodată culorii. Uleiul protector este un tratament păr care rezistă la apa și ajută la contracararea încrețirii și deshidratării părului.

  1. Un adevarat elixir pentru frumusetea corpului și părului tău este uleiul de cocos bogat în potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc și vitaminele A și E. Uleiul de cocos este unic pentru că este asemănător uleiurilor naturale produse de scalp și este capabil să penetreze firul de păr mai mult decât alte uleiuri. Un tratament păr cu ulei de cocos ajută la hidratarea, refacerea și protejarea firului de păr de expunerea la soare, sare, clor și vânt. Poate fi aplicat zilnic, iar aroma delicioasă de cocos impregnată în păr se va transforma într-un statement pentru imaginea ta.
×