x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Sandale de zi cu zi - Ce culoare să alegi pentru a arăta frumos și elegant?

Sandale de zi cu zi - Ce culoare să alegi pentru a arăta frumos și elegant?

22 Mai 2024   •   12:14
Sandale de zi cu zi - Ce culoare să alegi pentru a arăta frumos și elegant?

Este puțin probabil să existe vreo fată care să fie absolut indiferentă la pantofii frumoși. Cele mai multe fashioniste încearcă să aibă suficiente perechi de sandale  de zi cu zi în stiluri diferite în arsenalul lor, pentru a crea look-uri interesante. Cele două opțiuni actuale pentru vară sunt sandalele albastre și sandalele crem. Vara este o oportunitate ideală de a adăuga câte o pereche frumoasă în garderoba ta de pantofi.

Sandale de zi cu zi albastre – Farmecul culorii

Albastrul este o culoare cu mai multe fațete. Poate arăta rece și strict sau foarte blând și feminin. În toate cazurile, sandalele albastre de zi cu zi completează perfect o varietate de look-uri. Culoarea este aproape la fel de versatilă ca și negrul. Albastrul arată grozav armonios cu o paletă mare de nuanțe.  Unde poți purta sandale albastre? Oriunde! Trebuie doar să alegi modelul și nuanța potrivite. Aşadar, sandalele albastru închis cu toc pătrat se potrivesc perfect cu hainele de birou. Modelele în albastru deschis pot completa eficient aproape orice plimbare de seară.

Sandalele elegante de un albastru strălucitor fac ansambluri minunate cu haine casual. Pot fi purtate cu blugi si rochii romantice. Pentru look-uri drăguțe și feminine, poți alege sandale albastre în combinație cu vestimentații contrastante. De exemplu, o rochie cu buline sau model floral. Totuși, este indicat să porți astfel de sandale cu ţinute monocromatice pentru a evita diversitatea excesivă. Când te hotărăști să adaugi sandale albastre în garderoba ta, mai întâi ar trebui să te decizi asupra modelului. Poți alege sandale albastre de la CCC, deoarece există o gamă largă, iar produsele CCC pot fi cumpărate atât în magazine, cât și online.

Sandale crem – Opțiuni la modă

Sandalele crem sunt considerate cele mai elegante, feminine si luxoase. Doamnele moderne aleg sandale crem cu tocuri înalte pentru că adaugă rafinament, farmec, frumusețe imaginii și, de asemenea, întind vizual silueta. Cu ajutorul lor, poți crea look-uri luminoase, interesante și spectaculoase, demonstrând toate avantajele siluetei tale. Singurul lucru care te oprește să cumperi sandale crem cu toc înalt este dificultatea de mișcare. Nu prea poți să alergi prin oraș în ele. Iar pentru acele doamne care nu sunt obișnuite cu tocuri, pot alege sandale crem cu talpă joasă, toc pătrat sau platformă. Pentru a evita problemele, trebuie să știi cum să alegi pantofii potriviți. 

Alege sandale online

În magazinul CCC există o mare varietate de sandale crem pentru a crea atât un look casual, cât și elegant de zi cu zi. Este puțin probabil să te descurci cu o singură pereche pentru toate ocaziile. Multe femei moderne preferă să aibă la dispoziție sandale în diferite culori și cu diferite înălțimi. Poți alege și tu o pereche de sandale crem sau sandale albastre de la CCC deoarece îți poate oferi o gamă largă de produse,  care pot fi cumpărate atât în magazine, cât și online Ele diferă nu numai prin înălțime, ci și prin formă. În special, poți cumpăra modele cu toc pătrat, cu toc subțire, platformă, cu talpă joasă. Vara, sandalele se potrivesc cel mai bine cu fuste și rochii lungi, midi sau scurte. Poți alege blugi lejeri sau o rochie cu mâneci umflate și totul depinde doar de gustul tău. Dacă preferi sandale mai discrete, acordă atenție modelelor clasice cu platformă, care au redevenit o tendință pentru sezonul estival. 

×