x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Tipurile de Inele de Logodnă de la Clasic la Contemporan

Tipurile de Inele de Logodnă de la Clasic la Contemporan

30 Iul 2024   •   09:00
Tipurile de Inele de Logodnă de la Clasic la Contemporan

Să găsești inelul de logodnă perfect este o adevărată provocare. Deși stabilirea unui buget este un punct important, acesta este doar primul pas din multiplele alegeri pe care va trebui să le faci.

Decizia asupra pietrei prețioase, alegerea dintre metale rafinate precum platina, aurul galben, alb sau romanticul aur roz, dar și stabilirea designului inelului sunt aspecte esențiale.

Inelele de logondă clasice exprimă eleganța atemporală cu linii fine prin montura solitaire poeminentă sau accentele complexe date de anturajul de diamante. Inelele moderne, pe de altă parte, cum ar fi inelele cu 3 pietre, sunt definite de un design îndrăzneț, cu benzi subțiri și delicate și detalii fine ce dau o notă dinamică.

La Accent Bijuterii, găsim o colecție diversificată de inele de logodnă din aur și platină, care se întinde de la clasic la contemporan. Toate inelele sunt realizate cu precizie și multă dedicare, ceea ce face ca fiecare dintre ele să fie la fel de unic precum este povestea de dragoste pe care o reprezintă.

Indiferent că te atrage stilul tradițional sau variantele pline de inovație, la Accent găsești acel inel care să îți garanteze un raspuns afirmativ la cea mai importantă întrebare din viața de cuplu. Iată care sunt cele mai apreciate inele de logodnă pe care le găsești pe site:

Solitaire este opțiunea clasică

Este unul dintre cele mai elegante și populare alegeri pentru a fi oferit în dar celei cu care îți dorești să îți petreci restul vieții. Are un design caracterizat de o singură piatră poziționată central, de cele mai multe ori un diamant, însă poate fi și o altă piatră prețioasă. Această montură este menită să sublinieze frumusețea naturală a pietrei, transformand-o în punctul focal.

Inelul cu piatră solitaire este ideal pentru femeia care apreciază rafinamentul simplu. Banda delicată și neornamentată, poate fi realizată fie din platină, aur alb sau galben pentru a-i spori strălucirea și sclipirea pietrei.

3 Pietre reprezintă simbolism și grație

Inelul de logodnă cu 3 pietre are un design plin de semnificație și lux. Fiecare piatră reprezintă un punct al relației de cuplu, trecutul, prezentul și viitorul, făcându-l o alegere deosebit de romantică. Putem observa ca piatra din mijloc este, de regulă, de dimensiuni mai mari, acompaniată de 2 pietre laterale mai mici pentru a crea mai multă strălucire și pentru a face inelul mai impresionant și vizibil.

Aici ai mai multe opțiuni din care să alegi, fie toate cele 3 pietre să fie exclusiv diamante, fie alte pietre naturale, fie o combinație între ele, având șansa de a personaliza inelul după specificul relației voastre.

O piatră centrală și anturaj de diamante adaugă strălucire și volum

Acest tip de inel de logodnă este renumit pentru designul care atrage rapid privirea, oferind o sclipire fascinantă nemaîntâlnită la alte modele mai simpliste. Piatra centrală este înconjurată de mai multe diamante (sau alte pietre) de dimensiuni mai mici, ceea ce dă impresia de o piatră mai strălucitoare.

Montura creează un efect uimitor, radiant, care face ca piatra centrală să pară mai mare și mai luminoasă. Banda de metal poate fi de diferite stiluri, de la simplu la complex, la extrem de detaliate, oferind opțiuni nesfârșite de personalizare. Design-ul este perfect pentru cei care își doresc un inel care să iasă în evidență și să capteze atenția.

Înțelegând aceste tipuri populare, poți alege un inel din aur sau platină care nu numai că arată fabulos ci și rezonează cu stilul vostru personal și cu angajamentul atemporal pe care îl reprezintă. La Accent Bijuterii ai o multitudine de modele de inele de logodnă din care poți alege, fiecare cu o semnificație și un șarm unic. Fie că vrei ceva simplu cum este inelul solitaire, ceva elegant precum inelul cu 3 pietre sau strălucirea unuia cu anturaj de diamante, există câte un inel perfect pentru fiecare poveste de dragoste.

 

×