x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion TOP motive pentru care o haină de blană de nurcă nu ar trebui să lipsească din garderoba ta în acest an

TOP motive pentru care o haină de blană de nurcă nu ar trebui să lipsească din garderoba ta în acest an

20 Ian 2022   •   15:34
TOP motive pentru care o haină de blană de nurcă nu ar trebui să lipsească din garderoba ta în acest an

S-au anunțat tendințele modei pentru anul 2022, iar hainele de blană naturală și-au păstrat locul fruntaș în rândul recomandărilor făcute de experți.

Dacă vrei să investești în garderoba ta, nu uita de haine de nurca, care vine la pachet cu o rezistență cu totul și cu totul deosebită. Poți purta acest articol vestimentar ani de-a rândul, cu ajutorul unor mici intervenții de restilizare, și să îl combini în ținute inspirate care te vor scoate din anonimat. Iată ce alte beneficii are această piesă de lux, pe care merită să o ai în 2022!

  1.      Confortul termic sporit

Nicio haină din blană sintetică nu va reuși să îți confere nivelul optim de confort termic, precum o haină din blană naturală. Aceasta este recomandată, în primul rând, din aceste rațiuni practice. Așadar, dacă nu îți place să te îmbraci „în straturi”, o haină de blană de vizon sau nurcă este alegerea potrivită. Te vei simți confortabil, te vei bucura de căldură și vei reuși să epatezi în fața privitorilor, printr-o ținută stilată. Mai mult decât atât, pielea ta va putea să respire în mod natural, evitând – astfel – transpirația excesivă.

  1.     Aspectul estetic deosebit

O haină concepută din blană naturală are o frumusețe și o strălucire aparte, greu de egalat prin alte alegeri vestimentare. Chiar dacă nu este la fel de „prețioasă” precum blana de chinchilla, blana de nurcă emană la fel de multă eleganță și are un aspect estetic deosebit. Va reuși să îți transforme ținutele banale în outfituri de excepție, fie că vorbim de alegerile vestimentare pentru birou sau mers la mall, fie că avem în vedere prezența la evenimente. Dacă tot ne-am petrecut timpul în case în ultimii doi ani, asigură-te că în 2022 vei străluci oriunde îți vei face simțită prezența, de fiecare dată când se va organiza un eveniment.

  1.     Durata mare de purtare

La pachet cu rezistența acestei haine de blană vine durata mare de întrebuințare. Specialiștii ne spun că achiziția unei haine de blană din nurcă sau vizon este o investiție pe termen lung, tocmai din acest considerent. Chiar și 20 – 30 de ani poți purta o haină de blană de calitate premium, depozitată în condiții corespunzătoare pe timpul verii și restilizată în casele de blănuri. Aceasta nu se va demoda, ne spun specialiștii în design vestimentar, și te va ajută să compui ținute în tendințe în fiecare sezon geros.

  1.     Ușurința de integrare în ținute

Haina de blană de nurcă este extrem de versatilă, spre deosebire de alte tipuri de blănuri mai prețioase, și implicit mai sensibile, cum este cea de chinchilla sau de samur rusesc. Așa că se poate combina într-o mare varietate de feluri, atât în ținute casual, cât și în outfituri elegante, rafinate, cum sunt cele pentru care optezi atunci când îți faci simțită prezența la un eveniment. Poți combina haina din blană de nurcă cu articole vestimentare din piele naturală, cu accesorii voluminoase sau discrete, cu rochii sau jeanși.

La Casa de Blănuri MG ai de unde alege: ai sute de modele de haine de blană de vulpe, vizon, chinchilla etc.

Dintre toate mediile de achiziție a hainelor de blană din România, Casa de Blanuri MG iese în evidență și se poziționează ca un brand de lux, care aduce în piață cele mai înalte standarde ale calității. Vrei să ieși în evidență cu o ținută de excepție? Atunci alege una dintre hainele din blană de vulpe, vizon, chinchilla, samur rusesc, miel tibetan (și nu numai) din oferta acestui magazin de prestigiu. Calitatea este garantată!

×