x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Trei zile îți fură privirea

Trei zile îți fură privirea

de Magdalena Popa Buluc    |    23 Feb 2021   •   13:39
Trei zile îți fură privirea

Trei zile dedicate alegerii cadourilor care marchează venirea primăverii – marți, miercuri și joi. Doar în această săptămână te pregătești să întâmpini primăvara cu bijuterii alese, piese decorative de colecție sau pietre minerale rare - o selecție din care, cu siguranță, vei găsi darul perfect.

Inel din aur alb, decorat central cu topaz anturat de diamante

Diamant asscher cut, cca. 1,55 ct.

Licitația de Mărțișor - Bijuterii, Pietre și Mineralogie

Partea I: Marți, 23 februarie 2021, 18:30

Partea a II-a: Joi, 25 februarie 2021, 18:30

Un spectacol vizual cu care îți începi primăvara, dar cu care vei ieși în evidență în orice sezon. Descoperă o selecția de bijuterii care excelează nu doar prin design deosebit și culori vibrante, ci și în privința materialelor rare folosite. Te invităm la un periplu printre cele mai deosebite bijuterii ale momentului, o călătorie stilistică în care te vei îndrăgosti sau vei face pasiuni pentru piese de colecție – inele sau cercei din aur cu diamante, coliere cu perle, broșe Art Deco sau lanțuri cu pandantive-simbol. Totodată, vei fi surprins și de selecția de pietre și minerale rare – cristale, cuarț, calcit sau ametist.

Oglindă Limousin, Art Deco, cca. 1920-1930

Licitația de Mărțișor - Artă Decorativă

Miercuri, 24 februarie 2021, 18:30

Asortează, elegant, mărțișorul cu piese decorative de colecție sau cu obiecte de valoare muzeală! Descoperă o selecția de artă decorativă care îmbină frumosul cu utilul, dând curs noului trend care își face loc în lumea designului interior - transformarea obiectelor vintage în deosebite piese de decor.

Inspiră-te și alege să-ți decorezi casa sau biroul cu piese din aur, argint sau bronz, manufacturate în ateliere europene în manieră Belle Epoque, Neo-Rococo, Art Nouveau sau Art Deco. 

 

×