x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Un buchet de flori pentru o zi specială – ziua de naștere

Un buchet de flori pentru o zi specială – ziua de naștere

20 Apr 2021   •   17:31
Un buchet de flori pentru o zi specială – ziua de naștere

Îți amintești prima dată când ai primit sau ai oferit o floare în dar? I-ai atins petalele, i-ai inspirat mirosul îmbătător, și ai lipit-o de obraz? Te-ai gândit vreodată de ce contează să primești și să oferi flori?

Florile au fost întotdeauna asociate cu cele mai frumoase sentimente. Când vrei să oferi căldură, emoții, dragoste sau respect – alegi un buchet superb de flori și îl dăruiești. O florărie Iași te poate ajuta să faci o surpriză de neuitat cuiva drag și scump inimii tale.

Florile sunt cel mai bun mesaj de ziua de naștere

Alegerea unui buchet frumos este în mod neapărat o surpriză cum nu se poate mai potrivită de ziua de naștere. Florăria Divaflor te poate ajuta să alegi și să livrezi un buchet de flori în această zi importantă – ziua de naștere.

Cel mai bun cadou pentru un reprezentat al sexului frumos sunt florile. Ele, mai degrabă decât cuvintele, te vor ajuta să transmiți sentimentele cele mai sincere.

Dar ce flori să alegi?

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să afli ce fel de flori îi plac. Cele mai versatile flori sunt trandafirii; aceștia sunt potriviți pentru orice ocazie. Poți oferi un buchet floral cu ajutorul unei florării care știe cum să combine florile cu gust și rafinament, iar aceasta va livra florile la locul și momentul potrivit. Nu uita și de mesajele dorite; poți scrie câteva rânduri simbolice pe o felicitare care va completa buchetul.

Cum să surprinzi plăcut

  • Dacă persoana care primește buchetul este șoferiță, alege ora livrării sa fie exact atunci când știi că aceasta va pleca la serviciu, de exemplu. Efectul unei astfel de surprize este garantat. Doar imaginează-ți: un buchet frumos o așteaptă lângă mașină și îi oferă cel mai frumos sentiment de pe pământ – că este iubită și apreciată! Dispoziția pe întreaga zi este garantată.
  • Dacă vrei suspans și intrigă, oferă un buchet de flori fără nici o notiță. Însă, cel mai bine e să soliciți și o felicitare  în care să te semnezi pentru a nu crea confuzii.
  •  Comandă livrarea florilor la locul în care persoana iubită nu se așteaptă să primească un cadou. Un curier poate întâlni o fată în drum spre metrou, la serviciu, la o prelegere, să vină la o cafenea unde se odihnește cu prietenii; acest lucru este întotdeauna spectaculos și foarte plăcut.

Am enumerat cele mai interesante și ușor de implementat opțiuni pentru a oferi neobișnuit  un buchet de flori. Sperăm că acestea te vor ajuta sa uimești și să îți arăți sentimentele. Oferă flori și fă-i cuiva ziua mai frumoasă!

×