x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Un ghid al pantofilor pentru antrenament- ce sneakerși bărbați alegi pentru training?

Un ghid al pantofilor pentru antrenament- ce sneakerși bărbați alegi pentru training?

29 Iul 2022   •   09:00
Un ghid al pantofilor pentru antrenament- ce sneakerși bărbați alegi pentru training?

O pereche potrivită de sneakerși pentru bărbați este la fel de importantă ca și echipamentul pe care îl alegi pentru training și este, în același timp, una din bazele pentru un antrenament reușit. Pantofii potriviți sunt cei care aduc un plus de stabilitate și de menținere pentru un număr mare de mișcări și de exerciții.

Indiferent de rutina pe care o ai la sală, să optezi pentru cea mai potrivită pereche de pantofi sport  bărbătești este cel mai bun lucru pe care ai putea să îl faci. Modelul portivit îți va permite să dai ce e mai bun din tine la fiecare exercițiu! O astfel de pereche ar trebui să îmbine de minune funcționalitatea, confortul și performanța. 

Care sunt cele mai importante criterii de care să ții cont atunci când alegi sneakerși de bărbați pentru training?

Cel mai important lucru de care să ții cont este confortul. Trebuie să te asiguri că alegi de la cei mai buni. Achiziționând de pe MODIVO, https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/sneakersi, ai acces la produse originale,  comode, în tendințe. Găsești cele mai noi modele de sneakerși, produse cu tehnologie inovatoare care te vor ajuta să performezi. 

Cel mai bun sfat- să alegi sneakerși care sunt cei mai lejeri și care să îți confere impresia că ești desculț atunci când te antrenezi.

 

 

Care este cea mai frecventă greșeală?

Foarte multe persoane aleg sneakerșii pentru jogging și pentru alte tipuri de antrenamente. Dar, o pereche de sneakerși pentru bărbați pe care o alegi pentru jogging nu este adaptată și pentru un antrenament de sală, de exemplu. Acestea sunt foarte diferite între ele. 

Trebuie să te asiguri de faptul că alegi o pereche de pantofi sport pentru bărbați felxibili, dacă îi vei utiliza pentru alergare. Modele selectate pot fi puse în valoare cu articole sport adecvate. Accesând https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte vei găsi haine pe care le poți combina cu produsele preferate, creand astfel o garderobă dinamică.

Cei mai potriviți sneakerși pentru training ar trebui să fie deci cât mai flexibili pentru a putea rezista și răspunde așa cum trebuie tuturor mișcărilor pe care le faci. 

  • Ai nevoie de sneakerși pentru bărbați care să ofere și o amortizare bună.

Este recomandat să alegi o pereche de pantofi care să asigure o bună absorbție a șocurilor. Această caracteristică este extrem de importantă atunci când alergi sau execuți mișcări pe pe stepper.

Amortizarea este cel mai important criteriu mai ales pentru activitățile cardio. Dacă faci exerciții pentru tonifiere, atunci amortizarea nu mai este necesară. Este important astfel să alegi sneakerșii pentru antrenament și în funcție de activitatea pe care o practici. 

  • Menținerea piciorului este un alt criteriu de care să ții cont.

Partea din față a piciorului trebuie să fie menținută cât mai bine pentru a se asigura stabilitate atunci când există schimbări rapide de direcție. 

Marca este importantă?

La fel ca și atunci când te întrebi- Cum ar trebui să fie un hanorac cu glugă bun? cu siguranță, că te întrebi și dacă marca pe care o alegi pentru sneakerșii tăi este importantă. Marca este importantă.Trebuie să știi că există diferențe notabile între modele existente. Sunt companii care investesc continuu în cercetare, fapt ce ajută la producerea de încălţăminte specializată care să răspundă celor mai înalte exigente. Oricum, gama este extrem de variată și chiar ai de unde alege în funcție de nevoi, de dorințe sau de exigențe. 

Sneakerșii pentru antrenament sunt, de obicei,  mai scumpi decât o pereche simplă, medie de pe piață. 

Funcționalitatea este primordială pentru a alege cele mai bune modele de sneakerși pentru training. Totuși este important să îți placă pantofii pe care îi vei purta la antrenament. Dacă nu ții cont de preferințe personale, cu siguranță, că nu îi vei mai purta și vor rămâne uitați în dulap.  

×