x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Numeroase vedete au asistat la o prezentare de modă organizată de casa Armani la Veneţia

Numeroase vedete au asistat la o prezentare de modă organizată de casa Armani la Veneţia

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2023   •   19:00
Numeroase vedete au asistat la o prezentare de modă organizată de casa Armani la Veneţia

Designerul italian Giorgio Armani a adus strălucire şi multe staruri la Veneţia sâmbătă seară, cu ocazia unei prezentări de modă "One Night Only", care a fost organizată în marja celei de-a 80-a ediţii a Mostrei veneţiene, potrivit Reuters.

Celebrul creator de modă italian, în vârstă de 89 de ani, a organizat un show ludic şi de inspiraţie cinematografică în faţa unui public ce a inclus numeroase vedete.

Colecţia sa "Armani Prive" a avut la bază creaţii haute couture cu model arlechin, adeseori asortate cu gulere cu volane.

Rochiile, bluzele, pantalonii şi pălăriile au fost decorate cu paiete. Nuanţe strălucitoare de albastru, verde şi roz au fost adăugate creaţiilor vestimentare care au fost în mare parte negre, cu croieli strâmte sau vaporoase.

Festivalul de Film de la Veneţia este văduvit în acest an de prezenţa tradiţională a vedetelor din industria cinematografică, întrucât mulţi artişti de top de la Hollywood au fost obligaţi să îşi anuleze participarea din cauza grevei actorilor şi scenariştilor americani.

 

×
Subiecte în articol: prezentare casa armani