x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Femeie în înfruntarea destinului”, serialul de la Happy Channel, lider de audiență

“Femeie în înfruntarea destinului”, serialul de la Happy Channel, lider de audiență

07 Sep 2018   •   16:27
“Femeie în înfruntarea destinului”, serialul de la Happy Channel, lider de audiență

Pentru a patra oară consecutiv în această săptămână, “Femeie în înfruntarea destinului” a fost lider de audiență, situând Happy Channel pe prima poziție pe nișa canalelor de televiziune dedicate femeilor. Joi seara, pe target femei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, serialul a inclus postul de televiziune și în top 3 all channels.

Cele mai multe dintre telespectatoare au ales să urmărească aseară un nou episod din primul sezon al producției “Femeie în înfruntarea destinului”. Astfel, în intervalul 20.01-21.59, în rândul femeilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, Happy Channel a fost lider detașat de audiență pe nișă, înregistrând o cotă de piață de 11.3% și un rating mediu de 4.1 procente, și s-a clasat pe poziția a treia în top all channels. Happy Channel a fost urmat în clasamentul posturilor de televiziune pentru femei de Pro 2, care a obținut o cotă de piață de 2% și un rating mediu de 0.7 procente.  

În ceea ce privește targetul 18 și 49 de ani, din mediul urban, Happy Channel a ocupat locul al patrulea în top all channels, cu o cotă de piață de 8.8% și un rating mediu de 2.9 procente.

“Femeie în înfruntarea destinului”, serialul care o are în rol principal pe Özge Özpirinçci, poate fi urmărit de telespectatorii Happy Channel, de luni până joi, în intervalul 20.00-22.00.

 

            Sursa: Kantar Media

            Copyright: ARMADATA SRL

            6-Sep-18

            Target: Femei 18-49 Urban, 18-49 Urban          

×