x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Gabi Luncă, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal-Cojocărița și Petrică Mâțu-Stoian, invitați speciali în finala “Te cunosc de undeva!”

Gabi Luncă, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal-Cojocărița și Petrică Mâțu-Stoian, invitați speciali în finala “Te cunosc de undeva!”

01 Iun 2017   •   23:15
Gabi Luncă, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal-Cojocărița și Petrică Mâțu-Stoian,  invitați speciali în finala “Te cunosc de undeva!”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Show-ul “Te cunosc de undeva!” își va alege sâmbătă, 3 iunie, de la ora 20.00, campionul celui de-al unsprezecelea sezon al transformărilor totale.

După 15 săptămâni de show, în marea finală, se vor alinia “la start”, cu șanse egale, Daniel Max Dragomir, Sore, Biu Marquetti, Alex Vasilache și duetul Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, într-un duel al genurilor muzicale. Astfel, Max va imita un artist reprezentativ pentru genul pop-rock, Sore va cânta ca un interpret celebru din zona disco, Biu va fi o cântăreață de muzică latino, Alex va deveni pentru o seară un star rock and roll, în timp ce Liviu și Andrei vor reprezenta în concurs genul rap. Cine sunt artiștii în care se vor transforma finaliștii sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbăta aceasta, în ajun de Rusalii, la “Te cunosc de undeva!”.

De asemenea, cei patru nefinaliști – Bianca Sârbu, Ruby, Anda Adam și “Cuza” – vor urca la rândul lor pe scena show-ului, pentru momente de folclor autentic românesc, alături de invitații speciali ai acestei gale, după care se vor transforma în jurați și îi vor puncta pe colegii finaliști împreună cu Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan. Și dacă finaliștii se vor întrece în genuri muzicale pentru a obține marele trofeu al sezonului, nefinaliștii vor da o super petrecere populară, alături de taraful Silvian Voicu si de invitații speciali ai acestei seri, celebrii artiști Gabi Luncă, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal-Cojocărița și Petrică Mâțu-Stoian.

De pe scena “Te cunosc de undeva!” nu vor lipsi nici de această dată Florin Ristei și FreeStay, cei care au asigurat, de-a lungul întregului sezon, momentele speciale din deschiderea fiecărei gale.

Ce alte surprize a pregătit echipa emisiunii și, mai ales, cine va fi câștigătorul celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 3 iunie, de la ora 20.00, în finala “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!