x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Gina Pistol, Margherita și frații Cătălin și Claudiu Moroșanu, cele patru vedete invitate în a doua ediție a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”

Gina Pistol, Margherita și frații Cătălin și Claudiu Moroșanu, cele patru vedete invitate în a doua ediție a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”

12 Iul 2018   •   17:51
Gina Pistol, Margherita și frații Cătălin și Claudiu Moroșanu,  cele patru vedete invitate în a doua ediție a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”
Sursa foto: marius

În cea de-a două ediție a reality show-ului ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, cele patru vedete invitate de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului său de pe malul Mării Negre, dar și în competiția cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, sunt Gina Pistol, Margherita și frații Cătălin și Claudiu Moroșanu.

”Am făcut de toate până acum, dar un restaurant nu am administrat niciodată. A fost destul de greu și pentru mine”, mărturisește Nea Mărin, care are nevoie de ajutorul vedetelor pentru a păstra localul profitabil. Miza este cu atât mai mare cu cât, pentru prima dată, Nea Mărin se află și în competiție cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au propria terasă.

Dacă Gina și Margherita au mai lucrat împreună în cadrul show-ului ”Poftiți pe la noi”, cu frații Moroșanu este pentru prima dată când cele două fac echipă.

”Ca de obicei de la Nea Mărin am învățat o mulțime de lucruri. Iar Cătălin este cel mai implicat, mai serios și mai responsabil om pe care eu l-am cunoscut. El pune suflet în tot ce face”, spune Margherita.

”Niciodată nu mă aștept să fie ușor la Nea Mărin, mai ales că eu sunt un om căruia îi place să facă lucrurile așa cum trebuie, să ducă la bun sfârșit ceea ce începe. Pe o scară de la 1 la 10, la Nea Mărin muncești de 12”, mărturisește și Gina.

Cei patru vor trece printr-o mulțime de provocări, vor fi pe rând grădinari, fermieri, animatori, ospătari, șoferi și nu numai. Provocările vor fi la tot pasul, iar surprizele se țin lanț în cea de-a doua ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzat luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

×