x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Idei de cadouri: tablourile personalizate pe pânză. Creative, ieftine şi, mai ales, cu livrare rapidă

Idei de cadouri: tablourile personalizate pe pânză. Creative, ieftine şi, mai ales, cu livrare rapidă

03 Oct 2022   •   15:46
Idei de cadouri: tablourile personalizate pe pânză. Creative, ieftine şi, mai ales, cu livrare rapidă

Indiferent dacă este fotografia unei persoane dragi, o poză de familie sau un peisaj superb, există ceva special la tablourile obţinute prin imprimarea unei imagini pe pânză. De aceea, câteva tablouri canvas personalizate sunt o modalitate unică de a afişa amintiri dragi şi, totodată, un cadou care va fi preţuit întreaga viaţă.

În ziua de azi, toată lumea face azi poze cu telefonul, iar aceste fotografii pot fi transpuse pe pânză pentru a fi oferite în dar celor dragi. Creativ, accesibil şi livrat rapid, un tablou personalizat pe pânza este un cadou unic pe care îl poţi oferi în diverse ocazii. 

Idei de cadouri pentru mame

Dacă vrei să îţi faci mama fericită, alege cadouri realizate cu dragoste precum tablouri canvas personalizate executate după o fotografii. Iată câteva idei care ar fi perfecte pentru un tablou canvas personalizat pentru mama ta:

  • Un tablou realizat după o fotografie cu tine şi mama - o va face să zâmbească ori de câte ori o va vedea;
  • Un tablou realizat după o poză a noii tale case - o va face să se simtă mândră de realizările tale şi va deveni o piesă de decor care va deschide discuţii nenumărate cu musafirii ei;
  • Un tablou realizat după o fotografie dintr-o vacanţa petrecută împreună - îi va aminti mamei tale de momentele plăcute petrecute atunci;
  • Un tablou realizat după fotografia mamei tale şi a tuturor fraţilor şi surorilor tale - o va înduioşa ori de câte ori o va vedea;
  • Un tablou realizat după o fotografie cu familia ta - o va face bucuroasă pentru că îşi va putea vedea nora şi nepoţii mai des.

Cadouri pentru naşi

Un tablou canvas personalizat este un cadou ideal pentru naşi şi o modalitate foarte bună de a le arăta cât de mult înseamnă ei pentru tine. Poţi alege să faci un tablou canvas din orice fotografie personală pe care o ai, ţinând cont, însă, de preferinţele lor. De exemplu, dacă naşii tăi iubesc natura, poţi face un tablou canvas după o fotografie a unui copac în floare sau a unei cascade, iar dacă iubesc animalele, poţi face un tablou canvas după o fotografie cu ei şi cu animalul lor de companie. Pentru naşii pasionaţi de călătorii, poţi alege drept cadou un tablou după o fotografie din ultima vacanţă petrecută împreună. 

Cadouri de casă nouă

Tablourile canvas personalizate sunt o modalitate excelentă de a decora o casă şi de face spaţiul mai primitor, motiv pentru care sunt perfecte pentru cadouri de casă nouă. Dacă vrei să faci un astfel de dar, alege fotografii care reflectă interesele celor care îl vor primi, ţinând cont de câteva aspecte.

Un cadou de casă nouă ar trebui să emane energie pozitivă, să inspire sentimente plăcute şi să binedispună. Evită imaginile triste şi deprimante şi caută fotografii care pot avea impact emoţional pozitiv. Pot fi fotografii cu prietenii apropriaţi, cu familia, cu locuri frumoase pe care le-aţi vizitat împreună sau imagini care calmează şi relaxează.

Cadouri pentru prieteni

Unice, personalizate şi emoţionante, tablourile canvas după fotografii sunt cadouri grozave pentru prieteni. Dacă eşti în căutarea unei idei pentru fotografii pe care să le imprimi pe pânză pentru a le oferi în dar prietenilor şi să fie primite cu bucurie, iată câteva idei: 

  • O fotografie de grup va arăta cât de mult îţi pasă de prietenia voastră şi este un cadou emoţionant care va fi preţuit mulţi ani;
  • O fotografie cu locul preferat al prietenilor este o modalitate excelentă de a le arăta că le cunoşti preferinţele, o modalitate excelentă de a le reaminti acel loc, dar şi un subiect minunat pentru a începe conversaţiile. 
  • O fotografie cu animalul de companie preferat al prietenilor tăi este o modalitate prin care poţi arăta că apreciezi afecţiunea pe care o au faţă de acesta şi sigur le va aduce multă bucurie;
  • O fotografie cu un text. Dacă prietenii tăi au un citat sau o zicală preferată, un tablou personalizat cu acestea va fi un cadou grozav pentru orice ocazie. 

Tablouri canvas personalizate - de ce să le oferi

Tablouri canvas personalizate după fotografii fotografice sunt daruri care îţi permit să îţi exprimi aprecierea şi dragostea pentru cineva. Pe lângă faptul că astfel poţi oferi celor dragi ceva unic, special personalizat pentru ei, le dăruieşti şi o amintire de care se vor putea bucura întreaga viaţă. 

Tablourile canvas sunt rezistente, durabile în timp şi uşor de întreţinut şi, dacă sunt realizate după fotografiile potrivite, vor deveni imediat subiecte de conversaţie în timpul vizitelor. Prin urmare dacă vrei să îţi exprimi sentimentele faţă de o persoană, o modalitate uşoară pentru a face acest lucru este să îi oferi un tablou canvas personalizat după o imagine pe care ştii că o va aprecia!



 

×