x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Isteria Pokemon Go. Cele mai ciudate 6 povesti care te vor face sa RENUNTI cat mai repede la aplicatie

Isteria Pokemon Go. Cele mai ciudate 6 povesti care te vor face sa RENUNTI cat mai repede la aplicatie

13 Iul 2016   •   14:10
Isteria Pokemon Go. Cele mai ciudate 6 povesti care te vor face sa RENUNTI cat mai repede la aplicatie

Pokemon Go ar putea fi sursa cea mai neasteptata de isterie in masa a anului. La numai cateva zile de la lansarea aplicatie de pe smartphone, aceasta este gata sa depaseasca Twitter-ul in numarul de utilizatori activi zilnic.

Conform datelor de la SimilarWeb, Pokemon Go a fost deja instalat pe aproximativ 5% din smartphone-urile Android, in comparatie cu Tinder care prezinta doar 2%. Insa Tinder nu este singura aplicatie pe care Pokemon Go  o eclipseaza. Acesta depaseste si Twitter-ul, unde 3% din ultilizatorii Android zilnici sunt setati sa depaseasca 3,5% din utilizatorii activi zilnic pe Twitter, potrivit gizmodo.com.

Acesta aplicatie transforma in acelasi timp lumea reala intr-o ciudatenie, ceea ce poate a fi atat amuzant cat si terifiant.

Iata o scurta prezentare a unora dintre cele mai ciudate consecinte ale acestor tipuri de jocuri care par sa ne controleze lumea.

  1. Locuinta unui barbat a devenit  acum un loc de interes  public

Boon Sheridan este un designer care locuieste intr-un oras din SUA si care vineri, dupa ce a descarcat  jocul  Pokemon Go, a descoperit ca locuinta lui era desemnata drept sala de sport. Acest lucru i s-a parut ciudat, dar nu l-a luat prea mult  in seama pana nu a inceput sa apara o multime de oameni  in fata casei lui si in parcare. Toti se aflau acolo pentru a-si depasi nivelul jocului. Propietarului i s-a parut amuzanta toata aceasta experienta, insa recunoaste ca ceea ce se intampla este foarte ciudat si doreste sa existe o cale de a solicita ca locuinta lui sa nu mai fie desemnata drept o locatie pentru jucatori.

Se pare ca acest lucru nu este o simpla coincidenta. Multi jucatori au realizat ca bisericile sunt adesea localizate drept “sali de sport”, probabil de unde sunt locuri publice. Boon se intampla sa locuiasca intr-o biserica veche, iar povestea lui nu este singurul lucru ciudat in acest joc, dupa cum veti vedea si in urmatoarea poveste.

  1.  Biserica Baptista Westboro a devenit sala de sport

Biserica Baptista Westboro din Topeka, Kan, este renumita prin demonstratiile extremiste impotriva oamenilor cu o alta orientare sexuala. Aceasta biserica este si ea desemnata drept sala de sport in Pokemon Go, iar asta nu pare a fi o coincidenta, pentru ca Sambata dimineata, sala a fost condusa de un Clefairy (unul din pokemoni)  cu numele “dragostea e dragoste”. 

  1. Prinderea unui Pokemon, gasirea unui cadavru

Vineri dimineata, o fata de 19 ani din Riverton, Wyoming, a gasit un om mort in raul de langa casa ei, in timp ce urmarea un Pikachu. Shayla Wiggins a declarat pentru New York Daily News ca a inceput sa tremure si sa planga cand a facut descoperirea si a sunat imediat la 911.

  1. Vanatoarea hotilor

Politia din St. Louis, a avut de-a face cu un delict bizar, sambata seara, dupa ce a fost raportat jaful unor tineri dintr-un parc public. Se pare ca 4 adolescenti se aflau in zona parcului, deoarece foloseau aplicatia Pokemon Go. Astfel, hotii asteptau in apropiere, inarmati cu un pistol, pentru a pandi vanatorii de pokemoni. Deci, ai grija daca joci acest joc noaptea tarziu si mai ales daca te duci intr-un loc necunoscut.

  1. Pokemon Go ar putea fi Big Brother

Dupa ce au privit cu atentie permisiunile acordate aplicatiei Pokemon Go la instalare, unii ultilizatori au subliniat faptul ca jocul are acces la prea multe informatii. Mesajul de permisiuni prevede, de asemenea, in mod explicit ca este dispus sa imparta aceste informatii cu agentiile de aplicare a legii.

  1. Fenomenul Poke-Nud

 Ultimul, dar cel mai ciudat lucru dintre toate se refera la imaginile explicite, realizate cu camera din joc  de catre utilizatori. Astfel, dulcele si inocentul nostru Pokemon apare in cateva fotografii compromitatoare cu jucatori perversi.  Se pare ca exista un intreg album cu privire la acest fenomen nud, in care apar Kotaku si Diglett, a precizat zimbio.com.

 

×
Subiecte în articol: Pokemon Go Poke-Nud