x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby (P) Ai auzit de mâncarea pentru animalele de companie de la Club 4 Paws? De ce e atât de specială?

(P) Ai auzit de mâncarea pentru animalele de companie de la Club 4 Paws? De ce e atât de specială?

20 Dec 2023   •   16:45
(P) Ai auzit de mâncarea pentru animalele de companie de la Club 4 Paws? De ce e atât de specială?

În ultimii ani industria hranei pentru animale de companie a cunoscut o creştere semnificativă, existând o cerere tot mai mare pentru mâncare sănătoasă şi completă pentru câini şi pisici. Unul dintre cei mai importanţi producători care s-au remarcat în ultima perioadă, Club 4 Paws a câştigat o atenţie deosebită atât printre proprietari, cât şi printre experţi.

Acest producător de hrană pentru animale de companie se diferenţiază de alţi competitori prin ingredientele utilizate de cea mai înaltă calitate, fiind baza unui stil de viaţă sănătos pentru orice prieten blănos.

La fel ca şi în cazul oamenilor, animalele de companie necesită o atenţie deosebită în ceea ce priveşte hrana pe care o consumă în mod regulat, având nevoie de un aport specific de vitamine, proteine şi fibre, acestea fiind esenţiale pentru a se bucura de o viaţă fericită şi activă, lipsită de boli sau alte afecţiuni deranjante.

De ce Club 4 Paws este specială şi preferată de tot mai mulţi blănoşi?

Încă de la înfiinţare, Club 4 Paws a reuşit să se facă imediat cunoscut pe piaţă mai ales printre clienţi datorită calităţii incredibile a produselor comercializate. Reţetele folosite includ mese complete atât pentru juniori şi adulţi, câţi şi seniori, având incluse suplimente ce îi pot ajuta pe amicii omului să se dezvolte armonios şi să se bucure în fiecare zi de o sănătate echilibrată.

Un producător de hrană pentru animale de companie trebuie să folosească de fiecare dată în compoziţia sa ingrediente premium de cea mai înaltă calitate pentru a asigura orice proprietar că alimentaţia micului blănos va fi corectă din punct de vedere nutriţional.

● Nutriţie personalizată

Animalele de companie se diferenţiază în funcţie de rasă, nivelul de energie, mărime, vârstă şi aşa mai departe. Având în vedere acest lucru, producătorul oferă o gamă variată de formule care se adresează fiecărei etape din viaţă şi nevoilor specifice ale patrupezilor. Indiferent că este un căţel activ, un senior sau o pisică, animalele au nevoie de un sprijin personalizat şi o dietă echilibrată care să se potrivească în cel mai eficient mod cu stilul personal de viaţă.

● Feedback – ce spun clienţii?

Mai ales în mediul online, ratingurile oferite de clienţi sunt excelente pentru acest brand, fiind o dovadă că mâncarea oferită de producător a ajutat la îmbunătăţirea sănătăţii şi a vitalităţii animalelor de companie. Multe persoane au raportat faptul că au văzut o creştere a nivelului de energie, a calităţii blănii, sănătăţii digestive şi a bunăstării generale încă de la primele săptămâni de la utilizare.

Este important ca de fiecare dată când se achiziționează hrană pentru câini sau pisici să fie luat în considerare un brand transparent şi dedicat care să ofere de fiecare dată calitate fără a diminua valorile nutritive din alimentaţia oferită.

Indiferent că prietenul blănos este un căţel sau o pisică, va fi esenţial să îi fie acordată toată dragostea şi grija pentru a se bucura de o viaţă fericită şi sănătoasă. Hrana este primul pas pentru a atinge o viaţă echilibrată, de aceea Club 4 Paws este cea mai bună opţiune disponibilă ce îi poate ajuta pe proprietari şi pe animalele de companie să se bucure de nenumărate aventuri împreună mulţi ani de acum înainte.

×